Едни от най-радостните от днешната заповед на министър Кирил Ананиев

...
Едни от най-радостните от днешната заповед на министър Кирил Ананиев
Коментари Харесай

В тениса ликуват: Честито, връщаме се на корта

Едни от най-радостните от днешната заповед на министър Кирил Ананиев засягаща спорта навън бяха тенисистите. 

" Честито на всички тенис клубове, експерти и фенове! След 6 седмици ежедневна работа и разговор с разнообразни институции, БФТ се радва, че още веднъж може да се върнем към тренировките на обичания ни спорт ", написаха от федерацията.

От началото на изключителното състояние до през днешния ден спешният щаб към БФТ бе в разговор с ММС, десетки експерти, ITF, Tennis Europe и лицензираните тенис клубове в страната. БФТ има направени по европейски стандарт набор противоепидемични ограничения, които ще би трябвало да се съблюдават на корта и при тренировките. БФТ предлага и всеки тенис клуб да назначи „ Отговорник за използване на хигиенични и противоепидемични ограничения, свързани с COVID-19 епидемията ". В клубовете, които разполагат с административен шеф - той ще извършва тази роля, а в по-малките клубове - това ще е основният треньор на клуба.

" Клубовете в страната към този момент бяха осведомени с въпросните ограничения при извършените диалози с представители на УС, само че до края на деня ще ги получат публично. БФТ е подготвена и с направена стратегия както и календар за тенис сезона, които към този момент също са показани пред клубовете, а скоро и ще бъдат официализирани ", приключват от БФТ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР