Едни от най-предпочитаните предавания на NOVA се завръщат с нови

...
Едни от най-предпочитаните предавания на NOVA се завръщат с нови
Коментари Харесай

На кафе и Съдебен спор се завръщат в ефира на Нова

Едни от най-предпочитаните излъчвания на NOVA се завръщат с нови сезони от септември и ще предложат на аудиторията невероятни истории и забавни събеседници. Нови вълнуващи човешки истории и разнообразни гледни точки по оспорвани проблеми предстоят с епизодите на " Съдебен спор ". Всяка събота и неделя от 3 септември в 11:00 ч. водещата Нана Гладуиш ще даде опция на пострадалите да показват причините си по действителни правни проблеми. Към екипа на предаването ще се причисли и нов пристав в лицето на Йоан Богданов.

Даниела Тренчева и екипът на " Ничия земя " се завръщат с невероятни разкази от 3 септември в 18:00 ч., а в първия епизод от новия сезон ще потърсят другите пътища за справяне със себе си благодарение на съумели да реализират мир със себе си и света хора. Доколко това е допустимо и фактически ли са трансформирали живота си към положително? Какви са методите, с които се цери душа и какво се крие зад оправянето със силата на мисълта?

Тази събота феновете ще чуят за мъдростта на Изтока, само че и за приложението й по българските улици. От 4 септември журналистът Галя Щърбева ще показа вдъхновяващите истории за новия път към щастието, надалеч от огромния град, в предаването " Да хванеш гората ". Тази неделя в 16:00 ч. феновете ще се срещнат с българка, прекарала 20 години от живота си в най-големия град на американския щат Вашингтон – Сиатъл. Тя взема решение да преобърне житейския си път на 180 градуса и да сбъдне огромната си фантазия – да се пресели в родопско село с 8 поданици, където да сътвори къща за посетители, културни събития и прожекции на филми. " На кафе " се завръща на 5 септември по NOVA и ще зарежда феновете с положително въодушевление всеки работен ден от 9.30 ч. до обедната емисия на Новините на NOVA. Заедно с емблематичната водеща Гала, панелистите Кристина Патрашкова, Ромина Тасевска, Юлиан Константинов, Дарин Ангелов и Георги Блажев ще показват най-любопитните тематики и персони с огромна доза позитивизъм.

През есенния ефирен сезон начин на живот предаването ще предложи и нови рубрики, една от които с надарената актриса с необятна усмивка Здрава Каменова. Нови епизоди на фамилната игра " Семейни войни " чакат публиката с водещия Цветомир Иванов от 9 септември. Най-колоритните български фамилии ще се изправят в занимателна борба между тях всеки петък от 17:00 ч., единствено час преди най-новата телевизионна игра на NOVA " Голямото гонене ".
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР