Едни от най-популярните и обичани гласове на Бургас и България

...
Едни от най-популярните и обичани гласове на Бургас и България
Коментари Харесай

Коледната елха на Бургас грейва с голям концерт на Никулден

Едни от най-популярните и обичани гласове на Бургас и България ще създадат празника паметен за бургазлии по време на вечерния Никулденски концерт на площад " Тройката ". Той ще стартира в 17.30 часа, а водещи ще бъдат безспорните любимци на публиката - Тони Димитрова и Калин Сърменов.

Истинско музикално угощение са подготвили диригентите Цанислав Пенков с камерния щрайх оркестър и Атанас Камиларов с бургаския духов оркестър, оповестиха от община Бургас.

И какво е бургаски концерт без обичаните бургаски песни и неповторимите " Фортисимо " с началник Милена Добрева. А ръководителят на отбор " Странджа " Марио Егов е подготвил изненада, която надали различен път сте виждали. Хор " Родна ария ", балетна групировка и тромпетен отбор при НУМСИ " Проф. Панчо Владигеров " -Бургас ще създадат празничната никулденска нощ още по-вълнуваща и незабравима.

На огромната сцена ще се качи и любимецът на публиката и звезда от хитовия ефирен сериал " Скъпи наследници " - Орлин Павлов. Атмосферата на празничния 6-ти декември ще продължат да нажежават музикантите от паметната тайфа " P.I.F. ", които ще изпълнят своите незабравими шлагери.

Коледната елха на Бургас ще грейне в 18.00 часа. По традиция светлините ще бъдат запалени от кмета на Община Бургас Димитър Николов и изявили се със своите триумфи бургазлии през годината.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР