Едни от най-натоварените болници в България ще получат безвъзмездна подкрепа Шведската автомобилна

...
Едни от най-натоварените болници в
България ще получат безвъзмездна
подкрепа Шведската автомобилна
Коментари Харесай

Volvo и МОТО-ПФОЕ с помощ в борбата срещу COVID-19

Едни от най-натоварените лечебни заведения в България ще получат безвъзмездна подкрепа

Шведската автомобилна марка Volvo и официалният вносител за България – МОТО-ПФОЕ, се отзоваха с безвъзмездна помощ за едни от най-натоварените болници в страната. ВМА и Александровска болница в столицата, както и УМБАЛ „ Св. Марина “ във Варна, УМБАЛ „ Св. Георги “ в Пловдив и УМБАЛ Бургас получиха Volvo автомобили точно на интернационалния ден на здравето и празника на здравните работници, 7 април. С този жест МОТО-ПФОЕ и Volvo изричат благодарност към труда на лекарите и съпричастност към тяхната отдаденост в битката с пандемията.

„ Бих желала да споделя от името на целия екип на МОТО-ПФОЕ своето благополучие и гордост, че имаме опцията да помогнем в сложната обстановка, в която всички ние се намираме. Сега, повече от всякога, би трябвало да бъдем дружно, въпреки и на отдалеченост, да се поддържаме и да се погрижим за нашето здраве и безопасност и това на всички към нас. Затова решихме да се включим и да помогнем с каквото можем, а точно - предоставяйки автомобили от може би най-безопасния бранд – Volvo. ”, показа при Людмила Савева, управител „ Ключови клиенти “ към МОТО-ПФОЕ, при предаването на автомобила във ВМА.

Volvo колите бяха предадени официално на управлението на лечебните заведения, спазвайки всички рекомендации за физическа дистанция сред участниците. Те ще бъдат на разположение непрекъснато в продължение на един месец и ще се употребяват за превоз на лекари и медицински личен състав, по преценка на самите лечебни заведения.

„ Искам да споделя, че се наблюдава изключителна готовност на всички, които желаят и могат да оказват помощ. Днес имаме щастието да получим поддръжка и от Volvo и МОТО-ПФОЕ. Изключително сме им благодарни за безвъзмездно предоставените коли, които са наистина страхотни. “, показа ген. Мутафчийски по време на приемането на ключовете.
Volvo Cars е с дългогодишна история и безупречна известност в сферата на автомобилната сигурност. Вече над 90 години компанията работи интензивно за създаването на коли, с мисъл за хората и тяхната сигурност. Именно затова в този сложен миг, засягащ не само България, само че целия свят, МОТО-ПФОЕ и Volvo подхващат благородната самодейност, целяща най-много взаимопомощ и осигуряване на подвижност в здравословна среда.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР