Едни от най-красивите и екзотични риби от цял свят са

...
Едни от най-красивите и екзотични риби от цял свят са
Коментари Харесай

Изложба на екзотични риби в Бургас

Едни от най-красивите и екзотични риби от целия свят са на посетители в бургаския културен център „ Морско казино ". Изложени са над 60 типа риби от всички океани и морета.

Семейство Таня и Николай Драмалиеви са притежатели на живата експозиция. Заради изложбата са пренесли 29 аквариума и повече от 60 типа риби от целия свят. Показани са най- редките типове риби от Африка - риба Въже, риба Слон и избраните за най-опасните риби в света, като рибата Тетрадон, която е и единствената кръстена риба в колекцията- споделя се Йода и я хранят със специфична вилица.

Черноморските типове са показани от попче „ лихмус ", скорпид, риба гарга, еврейско попче и изключително атрактивните за децата морски кончета.
Людмила Кутиева: Има и създадена виар действителност игра, която всеки, който си постави виар очилата, 4 попада в една лодка в Черно море и може да хване разнообразни типове черноморски риби.
Хване ли се риба, незабавно излиза табелка с нейното име. Забавната игра се дава на всеки клиент и ограничавания за възрастта няма.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР