Едни от най-класните тимове, участващи в квалификациите за групите на

...
Едни от най-класните тимове, участващи в квалификациите за групите на
Коментари Харесай

Порто и Олимпиакос с важни победи по пътя си към плейофите

Едни от най-класните отбори, участващи в квалификациите за групите на Шампионската лига - Порто и Олимпиакос направиха значима крачка към класиране в плейофите на конкуренцията. Тази към този момент въпросните отбори завоюваха с по 1:0 гостуванията си надлежно на ФК Краснодар и Истанбул Башакшехир.
 Аякс и ПАОК зарадваха почитателите в Солун с ненадейно представление, 4 гола и доста драма
Аякс и ПАОК зарадваха почитателите в Солун с ненадейно представление, 4 гола и доста драма

Автогол оказа помощ на амстердамци

" Драконите " имаха тежка аудиенция в Русия, като успеха беше изкована 60-секунди преди последния съдийски сигнал . Тогава прецизен беше Серджио Оливейра. Португалецът реши всичко с съвършено изпълнен фаул, който не остави никакъв късмет на Сафонов.
 Снимка 437680
Източник:

Домакините може да имат искания към основния арбитър Щелер от Германия, който през втората част не отсъди дузпа за " биковете " поради игра с ръка на противников състезател в наказателното му поле. В последните минути пък стражът на Порто - Агустин Маркезин направи ужасно избавяне против Маркус Берг.

Олимпиакос оцеля в здрава борба против Башакшехир . Двубоят в Истанбул беше белязан от доста нерви и куп жълти картони. Най-вече за турския клуб. Поради този факт надали е изненада, че в 80-ата минута изпъден беше Кахвечъ.

Триумфът за " червено-белите " беше подсигурен от Масурас. Матийо Валбуена показва техника наоколо до наказателното поле, след което центрира чудесно за своя сътрудник, който с глава засече в мрежата на Гюнок.
 Снимка 437679
Източник:

Драмата беше цялостна, като в последната секунда от даденото продължение, Един Вишча от състава на Башакшехир изпусна дузпа.
 Славчев и Карабах пречупиха АПОЕЛ в Никозия
Славчев и Карабах пречупиха АПОЕЛ в Никозия

Важен триумф за състава на национала

ФК КРАСНОДАР - ПОРТО 0:1

0:1 Оливейра (89 " )

ИСТАНБУЛ БАШАКШЕХИР - ОЛИМПИАКОС 0:1

0:1 Масурас (53 " )
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР