Едни от най-горещите филмови хитове от цял свят ще имат

...
Едни от най-горещите филмови хитове от цял свят ще имат
Коментари Харесай

Показват последния филм на Робърт Редфорт като актьор на Киномания

Едни от най-горещите кино шлагери от целия свят ще имат опция да видят феновете на Киномания 2018. Те са включени в обичайна към този момент графа " Фестивал на фестивалите ", която демонстрира най-актуалното от киното през тази и миналата година.
Сред горещите шлагери тази година се подрежда и последния филм с присъединяване на Робърт Редфорд " Старецът и оръжието ". Режисьор на продукцията е Дейвид Лауъри, а филмът е основан по публикацията на Дейвид Гран в " The New Yorker ". Робърт Редфорд разгласи, че това ще бъде последният му филм като артист, а самият филм е занимателно криминале за банковия обирджия Форест Тъкър, популяризирал се като един от най-скандалните обирджии за предишния век.
Два кино лентата с френската звезда Жюлиет Бинош ще покаже 32-то издание на кинофорума. Японско-френската продукция " Видение " е с режисьор и сценарист Наоми Кавасе и е считана за най-личната й творба. Френска писателка отива в Япония, с цел да търси билката " привидение ", която може да бъде открита един път на 997 години и за която се счита, че потиска слабостта и мъката у тези, които са я пробвали. Красив и основан с доста въображение филм за чудото, желанието и единението с друго човешко създание.
Талантливата Жюлиет Бинош свети и във кино лентата на Клер Дени " Живот нависоко " с Робърт Патисън в основната роля. Действието на кино лентата се развива в космоса, дестинацията е близка до земята черна дупка, а екипажът е формиран от рискови пандизчии...

Руни Мара - друга млада, само че към този момент потвърдила актьорските си качества актриса, извършва основната роля във кино лентата " Мария Магдалена " на режисьора Гарт Дейвис. Изключителният Хоакин Финикс пък е в ролята на Исус от Назарет.
Звездното наличие в 32-тото издание на фестивала е допълнено и от Джулиан Мур в ролята на Глория Бел – жена на междинна възраст с към този момент пораснали деца, която копнее да открие подобаващия мъж, само че ненадейно открива удоволствието да се радваш на личната си компания. Едноименния филм " Глория Бел " е на чилийският режисьор Себастиан Лелио, който е тазгодишният притежател на " Оскар " за чуждоезичен филм.
Не е за пропускане и военният " Курск " с режисьор Томас Винтерберг, който детайлно пресъздава нещастието, обвързвана с потъването на нуклеарната подводница " Курск " през август 2000 година Филмът е респект към жертвите и оживелите и е с присъединяване на Колин Фърт, Леа Сейду, Макс декор Сюдов и други

Почитателите на седмото изкуство ще оценят и филмите " Червено " на аржентинския режисьор Бенхамин Найщат, който разкрива събитията през 70-те и началото на 80-те години в Аржентина - време на военна тирания, в което доста хора изчезват безследно, както и черно-белият " 3 дни в Киберон " с режисьор и сценарист Емили Атеф, в основата на който е изявление и фотосесия, които именитата актриса Роми Шнайдер дава в рехабилитационна клиника и което ще се окаже последното преди преждевременната й гибел. Три дни, изпълнени с сантиментални стремежи, професионална упоритост и жадност за живот.
В ролята на Роми Шнайдер се превъплъщава Мари Беумер, която получи номинация за най-хубава актриса от Европейските кино награди преди дни. Самата Роми Шнайдер щеше да навърши 80 години през 2018 година и това е още един мотив филмът да е включен в селекцията на фестивала.
Билетите са в продажба на касите на НДК, както и онлайн на tickets.ndk.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР