Едни от най-големите звезди в женския волейбол ще бъдат официални

...
Едни от най-големите звезди в женския волейбол ще бъдат официални
Коментари Харесай

Едни от най-големите звезди на женския волейбол гости на Галата в София

Едни от най-големите звезди в женския волейбол ще бъдат публични посетители на Европейската Волейболна Гала, която ще се организира в София.

Престижният конгрес, на който ще бъде изтеглен жребият за най-класния европейски клубен шампионат - Шампионската лига (мъже и жени), ще се организира на 25 октомври (петък) от 18:00 часа в столичен хотел.

Най-голямото име в италианския волейбол - Франческа Пичинини, която приключи неотдавна дейната си спортна кариера, една от най-значимите фигури в турския волейбол - Неслихан Демир (Турция), кралицата на френския волейбол - Виктория Рава (Франция), която сега е президент на Кан, както и MVP на Евроволей 2019 Тияна Бошкович (Сърбия) ще бъдат след елита на европейския волейбол, който ще участва онлайн на форума.

Три от тях ще получат и специфични награди от Европейската волейболна конфедерация на специфична гала, която ще се организира след тегленето на жребия. Франческа Пичинини и Неслихан Демир ще бъдат удостоени с плакети за впечатляваща и дългогодишна спортна кариера. Тияна Бошкович ще получи премия на ЦЕВ за най-хубава волейболистка за 2019 година.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР