Едни от най-големите медии в Нидерландия, страната домакин на отмененото

...
Едни от най-големите медии в Нидерландия, страната домакин на отмененото
Коментари Харесай

Най-големите медии в Нидерландия: “България спечели Евровизия”

Едни от най-големите медии в Нидерландия, страната хазаин на анулираното 65-то издание на Евровизия, излязоха през днешния ден със заглавия `Bulgarije had songfestival gewonnen` (България завоюва Евровизия) и " Dit liedje had waarschijnlijk het Songfestival 2020 gewonnen " (Тази ария евентуално щеше да завоюва Евровизия 2020). Публикациите в De Telegraaf, RTL Nieuws, AD.nl, Shownieuws, Ditjes & Datjes, RTL Boulevard, Tubantia и Welingelichte Kringen показват, че преди крайното решение за изместване на състезанието за 2021 година Виктория, която щеше да извърши " Tears Getting Sober " в Ротердам, е била огромният любимец за успеха и пишат " Ако състезанието беше траял, България евентуално щеше да победи ".

Българската ария " Tears Getting Sober ":



Вчера бешe оповестено, че 65-тото издание на песенния конкурс Евровизия ще бъде изместено за 2021 година. Причината за крайното решение на уредниците на състезанието от Европейския съюз за радио и телевизия и националните малките екрани домакини на Нидерландия е разпространяването на COVID-19 в Европа и провокациите, които то слага пред реализирането на най-мащабното телевизионно шоу в света.

Все още се чака решение за това дали участниците на Евровизия 2020 ще бъдат позволени да показват страните си на състезанието през 2021 година в Ротердам.

Геновева Христова, изпълнителен продуцент на българското присъединяване от страна на Ligna Group разяснява решението на уредниците: " Смятаме, че най-логичното решение е най-участниците и техните песни да бъдат позволени да вземат участие в състезанието през 2021 в Ротердам. Не можем да позволим трудът ни да отиде напразно. "

Българският представител Виктория също беше безапелационна: " Tears Getting Sober е ария, в която доста хора вложиха сърцето и душата си. Вярвам, че ще имам опция да я извърша на сцената на Евровизия и да накарам България да се гордее с моето показване. "

На 28 март Виктория възнамерява своя първи онлайн концерт онлайн от вкъщи си в София, с който прави жест към почитателите и почитателите си. Той ще бъде излъчен гратис на eurovision.icard.com от 20 часа българско време.

Българското присъединяване на Евровизия 2020 се осъществя като публично-частно партньорство сред Българска национална телевизия и Ligna Group. За първи път в присъединяване на България в Евровизия се включи и общоприет спонсор - българската компания iCard, която е водач на европейския финтек пазар.

Конкурсът Евровизия се организира всяка година без спиране от 1956 година насам, което го прави една от най-дълго съществуващите телевизионни стратегии в света. Музикалната конкуренция събира пред екрана над 200 милиона фенове от целия свят.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР