Едни от най-големите чалга звезди у нас Преслава и Емилия

...
Едни от най-големите чалга звезди у нас Преслава и Емилия
Коментари Харесай

Преслава и Емилия пропускат големия концерт на Пайнер със странни обяснения

 Едни от най-големите чалга звезди у нас Преслава и Емилия ще са огромните отсъстващи на годишния концерт на " Пайнер " на 3 декември в Пловдив. Това споделиха самите те в мрежите, като акцентират, че по този метод желаят да прекратят спекулации по отношение на отсъствието си на чалга събитието.

Истинска изненада е неналичието на Преслава, която тази година е една от най-силните за добричлийката, откакто се завърна стремително след раждането и пусна цялостен албум. От няколко години точно тя е огромната звезда на вечерта, като на нея се пада достойнството да закрие концерта. Според неписани правили последният, който закрие фолкпартито, е най-хитовият реализатор за годината.

Добричлийката показа, че поради поети от дълго време персонални и професионални задължения няма да може да бъде част от фолкшоуто.

" Искам да ви уведомя, че няма да вземам участие на концерта по случай рождения ден на телевизия " Планета "! За да избегна спекулациите, които ще провокира отсъствието ми на това събитие, взех решение да ви оповестя какви са персоналните ми съображения! На първо място бих желала да кажа, че съм в прелестни връзки с моите продуценти и решението ми е в съгласие с тях. Най-вероятно за доста от вас това ще бъде изненада, тъй като адресирам една от най-силните си години в професионален проект, само че от опит знам, че с цел да се показва уместно на това грандиозно събитие, ще изисква много време, с което за жалост не разполагам заради поетите от дълго време професионални и персонални задължения ", разкри Преси в мрежата.

Другият огромен изчезнал на спектакъла през декември е дългогодишната звезда на компанията - Емилия, за която тази година също е една от сполучливите. Чрез статус в мрежата и тя оповести за идното неявяване на концерта. Като най-важно тя акцентира, че е в отлични връзки с инж. Митко Димитров, а като причина за отсъствието си акцентира огромен план, който приготвя за почитателите си.

" В момента съм напълно съсредоточена върху няколко плана, които са приоритет за мен и изискват сериозна подготовка, цялото ми време и внимание. Вече 20 години съм актьор на " Пайнер " - години, през които не съм серпантина да работя и да затвърждавам позиции с гения си. За това време към този момент се усещам задоволително зряла, с цел да преценям сама кое е потребно за бъдещето ми. С Митко и Мария Димитрови сме в прелестни връзки и продължаваме да работим дружно. Вярвам, че с това неявяване няма да отчайвам феновете си ", показа Емилия.

Запознати спекулират, че това е тактичност на компанията, която ще покаже най-новите си и млади изгряващи звезди, оповестява " България Днес ".

Това слага под подозрение дали най-чаканото събитие за фолкфеновете ще бъде толкоз грандиозно, както преди години. Преди седмици стана ясно и че разтопяващият женски сърца реализатор Фики също няма да е част от събитието, като съществена причина е турнето му в Съединени американски щати, на което ще е с колежката си Галена. Въпреки че той няма да се върне, Галена ще хване самолета за България, с цел да участва на концерта. Според мълвата Галена ще прелети половината земно кълбо единствено тъй като знае, че безконечната й врагиня Преслава няма да закрие мероприятието и достойнството най-сетне ще се падне на нея. Предстои да разберем.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР