Едни от любимите и най-интересни футболни прогнози за феновете на

...
Едни от любимите и най-интересни футболни прогнози за феновете на
Коментари Харесай

Интересни футболни прогнози: Гол/гол и победител в мача за днес

Едни от обичаните и най-интересни футболни прогнози за почитателите на играта са за гол/гол и победител в мача. Изисква се съществено майсторство да " хванеш " сходна среща, само че по тази причина нашият екип от експерти в спортните прогнози ще се опита да даде най-хубавите оферти през уикенда за сходни мачове. Рядко се срещат хора, които могат да познаят в коит мачове и двата тима ще отбележат гол и ще има победител, само че това продължава да е един от най-популярните залози в света на онлайн залаганията . Ето и първите ни оферти в тази графа:

19:30 часа: Република България Лайпциг - Борусия Дортмунд (от Mr. Corner)

Борусия самоуверено крачи към купата в Бундеслигата, а на пътя им застава тим, борещ се за влизане в топ 4. Домакините играят добър футбол, с който могат да затруднят " жълто-черните ", само че не задоволително, с цел да спрат серията на Борусия от осем следващи победи в шампионата. Очакванията са двата тима да стигнат до попадение, само че въпреки всичко успеха да " отлети " към Дортмунд, където от много време жадуват за купата в Германия. Прогноза - гол/гол и победител Борусия Дортмунд, а по-смелите могат да потърсят и прецизен резултат 1:2.
Прогноза : Борусия Дортмунд да завоюва и двата тима да отбележат гол (коефициент 4.50)
19:30 часа: Арсенал - Челси (от The Gambling Guy)
Арсенал може и да е извънредно постоянен хазаин, само че против тимовете от топ 4 се показва криво-ляво. Единствената победа досега през сезона пристигна против Тотнъм, който постоянно понася загуби в шампионата от градския си съперик. На " Емиратс " идва Челси, който е третият най-хубав посетител в шампионата и записа доста, доста впечатляваща победа като посетител на Манчестър Сити. " Артилеристите " играят чудесно в нахлуване и няма по какъв начин да не отбележат гол, само че едно е несъмнено - двойката Косчелни/Сократис няма по какъв начин да спре бързите Азар, Педро и Вилиан. Мачът е доста рисков, само че коефициентът е прекомерно вкусен, с цел да бъде подценен.
Прогноза : Челси да завоюва и двата тима да отбележат гол (4.40 коефициент)
ВЗЕМЕТЕ БОНУС ЗА ВСЕКИ ГОЛ НА МАЧА АРСЕНАЛ - ЧЕЛСИ
21:45 часа: Селта Виго - Валенсия (от The Dalai Lama)

Една огромна класика в Примера дивисион ни чака в съботния ден – Селта приема Валенсия. И двата именити тима се намират в чудноват за тях интервал, като домакините от Виго са в край рисковата зона, до момента в който Валенсия към момента не може да затвърди изявите си в Испания.
Двата отбора всекидневно вършат голови мачове, като не се тормозят да се впускат в шеметни офанзиви, въпреки защитната игра да не е по усета им, а и качествена.
Липсата на Хави Хименес, Гонсало Гедеш и Жофри Кондогбия при гостите ще се отрази съществено в това, че домакините ще потърсят трите точки на „ Балаидос”. Въпреки това попадение във вратата на Селта е доста несъмнено, само че все пак домакините ще сграбчен триумфа.
Прогноза : Селта и гол/гол (коефициент 6.25)

Съветът ни е да играете тези футболни прогнози само като " единични " (тъй наречените " сингъл " залози), или в система " трикси ". Иначе общият коефициент, който се получава, е зашеметяващите 123.8, като може да се възползате както от 15% увеличена облага за футболни мачове на 7777.bg (18+), както и от
бонус 100% първи депозит до 100 лв. (18+) на Националната лотария.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР