Едни от големите таланти на ДЮШ на Левски - Асен

...
Едни от големите таланти на ДЮШ на Левски - Асен
Коментари Харесай

Асен Митков и Пламен Андреев влязоха в историята на Левски

Едни от огромните гении на ДЮШ на Левски - Асен Митков и Пламен Андреев влязоха в историята на отбора.

Митков стартира като титуляр за " сините " против Черно море нощес, а Андреев размени Николай Михайлов през второто полувреме.

Халфът изигра едно полувреме и се показа на положително равнище. Митков е едвам на 16 години и 3 месеца, с което се трансформира в един от най-младите дебютанти в историята на клуба.

Рекордът досега се държи от Антонио Вутов, който се появи за първи път със " синята " фланелка малко преди да навърши 16 години. Големите любимци на Сектор " Б " Радослав и Борислав Цоневи записаха дебют на 16 години и един месец.

Асен Митков е най-младият футболист, играл за Левски в последните няколко сезона. Полузащитникът е част от състава на Левски U17. През зимата изкара подготовка с първия състав на " сините " и записа присъединяване в две контроли.
 Снимка 532099
Източник:

Другият дебютант от нощес - Пламен Андреев също е на много нежна футболна възраст. Заменилият Николай Михайлов пазач е едвам на 16 години и 5 месеца.
 ТОПСПОРТ показва: Големите очаквания в състава на Славиша Стоянович
ТОПСПОРТ показва: Големите очаквания в състава на Славиша Стоянович

Асен Митков, Николай Арахангелов и Пламен Андреев са считани за едни от най-перспективните от ДЮШ

Така геният се трансформира в един от най-младите вратари, дебютирали за Левски. На тъкмо същата възраст за първи път в игра се появява и Николай Михайлов.
 Снимка 532101
Източник:

Андреев се прояви с доста положително избавяне против Черно море, единствено минута откакто се появи в игра. Стражът също е част от Левски U17 и изкара зимна подготовка с първия състав.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР