Едни от главните виновници за погрома покрай мача между България

...
Едни от главните виновници за погрома покрай мача между България
Коментари Харесай

Среден пръст ли? Ето GSM номерата на Емил Костадинов и Йордан Лечков – звънете, не ги жалете

Едни от основните виновници за погрома около мача сред България и Унгария са вицепрезидентите на Българския футболен съюз (БФС) Емил Костадинов и Йордан Лечков.

Напук на настояванията на почитателите на всички тимове и обществеността, макар апелите са оставка на продажната клика на върха на БФС от политици от всевъзможен диаметър, хрантутниците стоят и следят по какъв начин футболът ни умира, а България безусловно се избива пред очите им.

За да ги смъкна на земята, Narod.bg разгласява телефонните номера на двамата тарикати, които разчитат на остарели лаври да въртят схеми на гърба на спортистите и обществото.

Реклама

Емил Костадинов – 0895 – 550 204, 0893 – 337 124, 0888 – 777 707, 0878 – 207 777

Йордан Лечков – 0888 777 666

Върхът на наглостта на Емил Костадинов бе гаврата с почитателите след мача с Унгария, когато, напускайки стадиона, вицето на Борислав Михайлов – Боби Перуката, демонстративно развя междинен пръст. След като подигравката бе документирана и пусната в медиите, бабаитът сви перките и стартира с оправданията:

„ Това са несериозни изказвания. Изкарват ме някакъв дявол. Чета, тези нелепости ги популяризира един някогашен футболист, който е претендент за президент на БФС. Малко би трябвало да се снишат тези хора, тъй като нещата въобще не стоят по този начин, както ги показват “. Така Емил Костадинов отхвърли да е показвал междинен пръст нощес, когато столицата гореше поради митингите против БФС и цялата клика към Боби Перуката.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР