Едни народни представители са в истерия, а тук основният въпрос

...
Едни народни представители са в истерия, а тук основният въпрос
Коментари Харесай

Карадайъ за Пеевски: Той работи с избирателите и по редица законопроекти

Едни народни представители са в нервност, а тук главният въпрос е, за какво са в нервност?, това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ пред bTV по отношение на разногласията в Народното събрание за измененията в Изборния кодекс.

Според него партията е потвърдила, че данните от физическите носители и електронния избор при машинното гласоподаване.

" Няма доверие в този избирателен резултат ", акцентира той.

По думите му има хора, които обезпокоени дали ще се оправят с този вид на машинно гласоподаване, не са отишли да гласоподават.

Той добави, че съгласно Изборния кодекс гласуването е наложително, а машинния избор - лимитира това право.

От 2014-та година Движение за права и свободи предлага да премахнем субективния детайл при преброяване на бюлетини и сформиране на секционни протоколи. Онова, което предлагаме оттогава до в този момент, е използването на скенери, катко се употребяват във Англия и Съединени американски щати, добави водачът на Движение за права и свободи.

Предлагаме използването на машини, само че не тези машини, които им видяхме резултата и резултата, сподели още Карадайъ.

Според него посредством настояването да се отдръпна законопроекта за промени в Изборния кодекс е, с цел да се " угоди " на " Продължаваме промяната " и " Демократична България ".

Той работи с гласоподавателите и по ред законопроекти. Смятам, че господин Пеевски не нарушава разпоредбите, съобщи той във връзка с Делян Пеевски.

" Аз нямам право да работа в театъра, откакто изляза от политиката? Какво би трябвало да направя, да отивам на Марс? ", сподели Карадайъ за протичащото се в Народния спектакъл.

Според него Весислава Кръстева не е в нарушаване на законите там.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР