Една ябълка не пада далеч от ябълково дърво“ е позната

...
Една ябълка не пада далеч от ябълково дърво“ е позната
Коментари Харесай

Малки копии: известни деца – на известните родители.

„ Една ябълка не пада надалеч от ябълково дърво “ е позната сентенция, която несъмнено сте чували повече от един път. Разбира се, всички деца частично са сходни на своите родители. Но има такова подобие сред децата и техните родители, че безусловно тъкмо предава черти на лицето. Оказва се, че доста известни персони имат своята невероятна дребна копия.

Лив Фройллих и Джулиан Мур – младата Лив към този момент дебютира на необятни екрани, когато децата просто вървят на детска градина. Актьорският гений на майката очевидно се е предавал на щерка й с гените, дружно с невероятни външни данни.

Джейдън и Уил Смит – индивидът към този момент съумя да се филмира два пъти в ролята на сина на героите на Уил Смит: във филмите „ След нашата епоха “ и „ В търсене на благополучие “. Поразителна аналогия с татко му – като две капки вода, разреши на младия артист сполучливо да стартира кино кариера.

Ава Филип и Рийз Уидърспун – дребната Ава заимства освен ярките, красиви очи от майка си, само че и известната, превъзходна усмивка.

Кейт Бекинсейл и Лили Шийн – дъщерята на Кейт, е толкоз сходна на майка си, че единствено отдалеко може да наподобява на татко си. Характеристиките на момичето безусловно тъкмо предават очертанията на звездната актриса Бекинсейл.

Колин и Том Хенкс – макар обстоятелството, че Колин не е тъкмо копие на известния си татко, индивидът е необикновено сходен на Том Ханкс.

Лила Грейс Мос Хак и Кейт Мос – естествена харизма, огромни руси очи, чувствена руса коса, бяха предадени от младата Грейс Мос от известната й майка Кейт Мос. Може би момичето ще следва по стъпките на майка си, трансформирайки се в най-известната модел в света.

Чест Уорън и Джесика Алба – в бъдеще младата дама към момента ще се състезава с известната си майка, може би Хонор даже ще надмине Джесика по хубост.

Алфонсо и Морган Фрийман Алфонсо – синът е толкоз подобен с известния артист на татко си, че елементарно би могъл да го замести във кино лентата “Изкупление на Шоушанк ”, и че мъчно би се досетил за замяната.

Ела Блу и Джон Траволта – Дъщеря, която наподобява на татко си, невероятна аналогия, нали? Сините очи на момичето, необикновен сексапил и същата тъмнокафява коса – като тази на известния й баща, са невероятни.

Някога Андерсън и Мила Йовович – мъчно е да не забележите очевидните прилики сред майка и щерка – необикновено е. Няма подозрение, че децата на Мила Йовович ще бъдат толкоз красиви, колкото майка на известната им актриса.

Вашите деца наподобяват ли на вас?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР