Една влакова компания в Япония пожела да се извини след

...
Една влакова компания в Япония пожела да се извини след
Коментари Харесай

Уникално: Компания се извинява за "непростимо" 25-секундно по-ранно потегляне на влака от гарата

Една влакова компания в Япония пожела да се извини откакто неин трен е тръгнал към своята дестинация с 25 секунди по-рано. " Западните японски железници " (West Japan Railways) извиниха за " огромното стеснение ", откакто един от влаковете им на гара Нотогава в Шига неправилно тръгнал от платформата в 7.11 часа и 35 секунди в петък.

Кондукторът на влака, който по график трябвало да потегли в 7.12 часа към гара Ниши Акаши в префектура Хиого неправилно си помислил, че би трябвало да тръгне в 7.11 и затворил вратите на машината 25 секунди по-рано от плануваното.

Той бързо схванал грешката си, само че откакто погледнал платформата и видял, че е празна, решил да потегли по-рано от предстоящото.

Оказало се, обаче, че въпреки всичко е имало пасажери на платформата, които се надявали да се качат на влака с 12 вагона.


гара Нотогава

Един от пасажерите, които не съумели да се качат, уведомил за обстановката служител от гарата, който изпратил информацията до седалището на влаковата компания, оповестява Sora News24. От компанията JR West разгласиха публично опрощение.

" Голямото стеснение и усложнение, което създадохме на нашите клиенти и в действителност непростимо. Ще правим цялостна оценка на активността ни и ще се стремим да не допуснем сходен случай още веднъж да се случи.

Следващият трен, отпътуващ от Нотогава и пътуващ също до Ниши Акаши и бил в 7.19 часа и идва единствено шест минути след предходния трен.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР