Една вечер бебето Хадли от Минесота, САЩ имало пристъп. Майка

...
Една вечер бебето Хадли от Минесота, САЩ имало пристъп. Майка
Коментари Харесай

Майка дари орган на огнеборец, спасил бебето й преди 2 г.

Една вечер бебето Хадли от Минесота, Съединени американски щати имало припадък. Майка му се обадила на избавителната работа, а 66-годишният пожарник Бил Кокс бил най-близко. Той обезпечил първа помощ на момиченцето преди идването на колата за спешна помощ и това избавило живота на бебето, написа Daily Mail.

Бил не можел да отговори на повикването, тъй като не било в неговите отговорности. Мъжът обаче не можел да стои настрани.


Майката на бебето Беки дълго помнила благородното му дело. Две години по-късно тя инцидентно се сблъскала с Бил в кръчмата и, несъмнено, го разпознала. Пожарникарят споделил на младата майка, че бил с един бъбрек още от детството си, като в последно време имал съществени проблеми с него.

На мъжа незабавно му била нужна трансплантация, само че опашките за донорските органи били безкрайни. Майката на бебето симпатизирала на индивида и, откакто научила, че са от една кръвна група, незабавно му предложила помощ. След нужните проби се оказало, че бъбрекът на дамата е подобаващ за Бил, и по този начин всичко било решено.


"Спомням си по какъв начин плакахме и Бил не можеше да спре да ми благодари ", споделя Беки.

Операцията беше сполучлива. Сега и младата майка, и пожарникарят се усещат добре. На хладилника на Бил и брачната половинка му в този момент гордо стоят фотосите на бебето Хадли. Като признателност Бил подарил скулптура на ангел на Беки.

"Тя стана моят ангел. Тя ми избави живота и мислех, че е подобаващ най-малко един дребен подарък ", сподели пожарникарят.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР