Една сутрин 11-годишната Кейси Смит се събудила и започнала да

...
Една сутрин 11-годишната Кейси Смит се събудила и започнала да
Коментари Харесай

Майка ридае: Неизвестна и страшна болест върна дъщеря ни на умственото развитие на бебе

Една заран 11-годишната Кейси Смит се събудила и почнала да приказва неразбираеми, а три дни след началото на загадъчната болест тя напълно изгубила подарък слово, не можела да се храни, да върви до тоалетна, с изключение на в памперси. Преди странната болест да порази Кейси от Кардиф единствено за 72 часа, тя е била радостно и интензивно момиче. Майка ѝ Емили Смит описа пред в. " Сън ", че в началото момичето имало проблеми с говора, а по-късно тя към този момент не можела да прави нищо сама.

В момента момичето даже не може да държи вилица и лъжица в ръцете си, да си играе и даже сама да върви до тоалетната.


От момента на появяването на заболяването е предходна към този момент половин година, само че лекарите и досега не могат да слагат диагноза. На родителите само остава да се грижат за щерка си, до момента в който тя постепенно гасне, и да гадаят дали в миналото тя ще бъде още веднъж себе си. Емили описа, че е е бил обсъждан цялостен набор от заболявания - от израстък в мозъка до аутизъм, само че нито една диагноза не разказва положението на щерка им.
" Тя не желае да контактува с нас. За нея ние не съществуваме. Тя като че ли се е затворила в себе си. Това към този момент не е тя, а някой различен ", споделя майка ѝ.
За да се срещнат със експерти, които да окажат помощ на момичето, родителите би трябвало да чакат няколко месеца. Майката към този момент се е принудила да напусне работа, с цел да може непрекъснато да се грижи за щерка си. Тя се бои, че колкото повече време минава, толкоз по-зле ще стане Кейси.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР