Една страхотна новина пристигна от Активиа току-що, а ние бързаме

...
Една страхотна новина пристигна от Активиа току-що, а ние бързаме
Коментари Харесай

Изпий свежа напитка и спечели уникална награда!

Една страхотна вест дойде от Активиа преди малко, а ние бързаме да я споделим с вас!  Всеки, който реши да се наслаждения на някоя от освежаващите им вкусни питиета, има шанса да завоюва вълнуваща и в действителност неповторима премия. Ето по какъв начин става това. Купувате Активиа за пиянство (праскова и маракуя, ягода и киви, кокос и ананас, нар и малина, акай бери и маракуя или натурална), регистрирате се на https://drink.aktivia.bg/, качвате кода от касовия бон и стискате палци да сте измежду късметлиите за дневна или седмична премия.

Термална вода Evian е дневната премия (всеки ден петима души печелят). За нея може да се взе участие със закупуването на 1 Активиа напитка. Подходящ за всеки вид кожа, спреят хидратира, тонизира и освежава. Освен това е желан от експертите в региона на грижата за кожата.

Смарт гривна Bellabeat е седмичната премия (всяка седмица един човек печели). За нея може да се взе участие със закупуването на 5 Активиа питиета. Впечатляващото тук е, че това е британска марка, която не участва на българския пазар. Гривната следи физическите интензивности, съня, репродуктивното здраве и известява за стресово положение. Освен това може да се носи и като колие и брошка.

Това обаче не е всичко! Можете да се борите и за огромната премия – пътешестване за двама до Исландия , като за нея е належащо само да качите фотография, запечатала ваш летен миг с Активиа напитка.

Подаряваме си естетика за сетивата, а Активиа ни подарява награди – какво повече може да желае човек?

Играта на Активиа продължава до 15 август, само че не губете време! Подробна информация вижте на https://drink.aktivia.bg/.

С поддръжката на Данон България

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР