Една снимка, направена от обикновен човек и с обикновена фотографска

...
Една снимка, направена от обикновен човек и с обикновена фотографска
Коментари Харесай

До ден днешен никой няма обяснение за тази мистериозна СНИМКА

Една фотография, направена от елементарен човек и с елементарна фотографска техника, е като че ли от приказен филм. Тя поражда доста въпроси, на които и до през днешния ден няма отговор.

Каналът „ Watch This “ във vbox7 споделя нейната история, оповестява Дарик:

През 1964 година англичанинът Джим Темпълтън си купил фотоапарат и решил да се възползва от хубавото време и да отиде на пикник със брачната половинка и щерка си.

Щастливият фамилен миг поискал да увековечи с новия си фотоапарат, като направи фотоси на дъщеричката си. Той не подозирал, че една от тези фотоси ще провокира съществени диспути сред специалисти и вярващи в НЛО.

Когато Джим показал лентата видял, че на фотографията зад щерка му ясно се вижда контур на човек в бяло, който приличал на астронавт. Според фотографа никой различен не е бил там. В изявление за BBC Темпълтън дава подробна информация.

Снимката провокира интернационално внимание по целия свят. Въпреки това мнозина настояват, че това е просто оптическа заблуда Други твърдо застават зад изказванието, че това е астронавт.

Снимката е станала толкоз известна, че даже специалистите от компанията Кодак се наложило да потвърдят, че не става дума за монтаж. Джим и жена му до края на живота си твърдели, че на поляната с изключение на тях не е имало никой различен.

Така Джим Темплтън станал основател на една от най-известните фотоси, на които се вижда паранормална активност. До през днешния ден за нея никой няма пояснение.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР