Една седмица в Къщата на Големия брат се оказа достатъчна

...
Една седмица в Къщата на Големия брат се оказа достатъчна
Коментари Харесай

Само в "Шоу"! Егото на шеф Петров го хвърли в нокаут

Една седмица в Къщата на Големия брат се оказа задоволителна за началник Петров, с цел да прояви пословичния си унищожителен манталитет. Кулинарният гуру се появи прекомерно непестелив откъм нападки, заядливи намеци и откровени обиди. И както наподобява най-малко към този момент – не това е неговата вярна рецепта за победа в шоуто. Първо той прекали със солта в връзките си със съквартирантите, след което солта го нападна челно – под формата на цялостен кг, изсипан в боба! След като „ Биг брадър” даде загадка задача на близначките Алекс и Влади да се сменят под носа на останалите съквартиранти по този начин, че те да не схванат, Алекс имаше за задача да изсипе цялостен кг сол в фасул, подготвен от началник Петров. И евентуално за изненада на мнозина – това се оказа изцяло задоволително, с цел да забележим другояче самоувереният и атакуващ готвач насълзен. Нещо повече – егото му безусловно го хвърли в мигновен нокаут!

„ Знаете ли, какъв брой деца гладуват? Знаете ли, че по време на земетресението в Италия бе унищожен толкоз пармезан?”, ревеше началник Петров, бършейки мъченически нос с алена кърпичка. Мегз и Даниел пък се пробваха да го успокоят, само че на вятъра.

„ Когато някой се пробва да ме нарани, депозирам и другата буза, не тъй като съм глупак, а тъй като му давам сили да стане все по-лош и знам, че най-сетне ще нарани себе си най-лошо. Аз съм вманиачен!”, предизвестява Петров още във визитката си при влизането във „ ВИП Брадър” и очевидно

лудостта му занапред ще разпростира капацитета си

В обществената мрежа обаче отрицателните мнения по негов адрес непрекъснато нарастват. „ Да се маха този комплексар! Все се бърка, където не му е работа, досадник!”, гласи едно от по-меките изявления на фенове на шоуто.
Засега главният зложелател в Къщата на Борис Петров, както е цялото име на готвача, е Антон Стефанов, по който той не престава да хвърля словесни стрели. Нещо повече – анатемосва, без да му мигне окото, и всички, които дружат със светския публицист, главно силиконовото барби Джулиана Гани.
Кой кого манипулира е обаче въпросът?! Защото за операция приказва най-често точно началник Петров – и до момента в който изяснява на различен по какъв начин ще изпати от същото, самият той манипулира много дейно директните си съперници в играта. Най-потърпевша още веднъж е Джулиана Гани, на която Петров подробно обясни какъв брой тъпа наподобява отвън Къщата поради дружбата си с Антон Стефанов.

“Мога да манипулирам и мога да го върша доста добре”

не крие Петров още на старта на шоуто и виждаме думите му, приведени в деяние.


Шеф Петров (вдясно) и Антон Стефанов първо си размениха стрели, по-късно... обятия

„ Имам язвителен език, това е реалност. Когато си мощен и не ти пука, си свободен и можеш да кажеш „ Ето това съм аз”. Не съм злопаметен, само че в никакъв случай не съм казвал, че някой може да ме води за носа и да го понасям. Не съм светец”, прибавя още той. Но макар хапливия си език Петров си пати доста от слабата душeвност. Подобно на спечелилия от предния сезон на формата Миглена Ангелова – в този момент

и Антон Стефанов следва тактиката на заразителния смях

за да вади отвън равновесие таман тези, които най-вече бият тъпана, че са непоклатими.
Именно смехът на светския публицист провокира невиждани реакции и най-много обидни думи от страна на началник Петров по времето, когато той приготвяше следващия си кулинарен специалитет. И макар че на няколко пъти Стефанов се опита да изясни, че смехът му има напълно друга причина, готвачът не искаше и да чуе. Шеф Петров даже разгласи, че светският кореспондент е „ един селяндур и тъпанар без другари и по тази причина на погребението няма да има повече от трима човека”. Въпреки крайните думи по собствен адрес журналистът плю на достолепието си, като опитва да се извини на Петров, само че не съумя и абсурдът се развихри с нова мощ.

Не може да се похвали с доста другари

Въпреки че познава доста хора освен в България, само че и по света, готвачът с пиперлив език не може да се похвали, че има доста другари. Именно тъй като съвсем всякога съумява волно или несъзнателно да подразни мнозина с типичните си поведенчески реакции и стрели. За това свидетелства неотдавна и тв водещата Гала, в чието предаване Петров е бил посетител преди няколко години.


Джулиана Гани се оказа сред чука и наковалнята в разногласията на Шеф Петров

Тогава кулинарят се вбесил от това, че готвенето му в „ На кафе” ще бъде излъчено в скъсен вид и на идващия ден. Веднага реагирал бурно и много неспортсменски по отношение на екипа на тв водещата. От този миг насам те нямат положително мнение за началник Петров, макар че когато напусне Къщата на „ ВИП брадър”, той ще се насочи по традиция и договорни условия първо към студиото на Гала.
„ Дали аз съм най-хубавият готвач в България? Само за България ли питате? Ако говорите единствено за България –

да ставам и да си тръгвам”

„ скромно” декларира Петров, описвайки по какъв начин е станал основен готвач едвам на 19.
„ Готвил съм за едни от най-влиятелните хора на планетата – генералния секретар на НАТО, шейха на Кувейт, шейховете на Абу Даби, администрацията на Роналд Рейгън и на самия Путин. Чувствам се съумял – мога да не работя, само че го върша по 16 часа дневно. Всеки ден лудостта ми става по-голяма и с цел да ме спрете, в действителност би трябвало да ме убиете или да ме вържете”. Бомби падали до краката му Преди да се заеме професионално с готвенето, началник Петров е желал да става състезател. „ Тренирах доста футбол. Съдбата ме срещна с невероятни хора като Петър Жеков, Боре Станков, Манол Манолов и доста други. На 14 години обаче изгубих интерес към спорта. Времето беше доста объркващо, годините бяха комплицирани.
Подготви Анелия ПОПОВА
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР