Една седмица подготовка, двама изпълнители и над 3 милиона завъртания

...
Една седмица подготовка, двама изпълнители и над 3 милиона завъртания
Коментари Харесай

Кавала кючек донесе на Криско и Галена $3000 - slava.bg

Една седмица подготовка, двама реализатори и над 3 милиона завъртания в платформата за видеосподеляне YouTube. Така наподобява в числа творбата „ Кавала кючек “, с която Криско и Галена провокираха възторг.

Така за две седмици време изпълнителите са припечелили над 3000 $ единствено от въртенето на песента онлайн. Причината - по груби сметки минималната сума, която един роден актьор получава за 1000 гледания, е към 1 $, научи „ Монитор” от сигурни източници в музикалния отрасъл.

Междувременно почитателите не стопират да ръсят суперлативи за парчето. „ Тая ария е най- хубавото нещо, което ми се случи през 2020 г ".

Харесва ми самоиронията на Галена да се върне толкоз години обратно, когато беше просто "Галя Чупката " и друсаше гюбеци на сцената като подгряваща звездичка дружно с Амет и Хабиби. Хубаво е да не забравяш от кое място си тръгнал. Какъв огромен напредък претърпя от този момент да изпипва визиите и плановете си на международно равнище. “ и „ Криско потвърди, че може 2, може и 200! И да се мъчат, не могат да го стигнат. Получава му се във всеки жанр. “, гласят част от мненията под видеото.

Почитателите на лекия род побързаха да създадат и забавни съпоставения. Те оприличиха хитмейкъра от Габрово с „ загубен наследник на Магапаса “, противозаконното дете на Филип Киркоров и Джони и с „ по-бяла версия на Майкъл Джексън “.

Въпреки позитивните мнения, не липсват и скептици, които се съмняват целият план да е съединен единствено за една седмица. Припомняме, че Криско трябваше да направи кючек от А до Я – текст, музика и клип, откакто се хвана на бас с тв водещия Николаос Цитиридис.

Това не е първият взаимен шлагер, с който Криско и Галена могат да се похвалят. Една от най-въртените песни по радиата това лято беше дуетът им „ Красиви неистини “. През 2016 година габровецът застана зад тила на поп-фолк дивата и за нейно независимо парче но рап – „ Мама вихър “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР