Една съпружеска двойка от Великобритания на име Сюзан и Алистър

...
Една съпружеска двойка от Великобритания на име Сюзан и Алистър
Коментари Харесай

7 странни съвпадения в човешката история

Една съпружеска двойка от Англия на име Сюзан и Алистър Котън един път разкрила нещо необикновено. Двамата към този момент живеели като семейство от години край Ковънтри, когато открили че преди 20 години са страдали от едно и също рядко заболяване на сърцето. Това се случило през 1974 година Тогава се наложило да бъдат лекувани и без да се познават, били настанени в една и съща болница. В един и също ден. Оперирани били от един и същи хирург. Но се срещнали и оженили доста по-късно. 

Историята им е част от странните съвпадения в живота на хората по света, за които се знае. Разказва я „ Дейли Мейл “. Британският ежедневник посвещава материал на научните анализи на шанса и тематиката долко са инцидентни доста от нещата, които ни се случват, както и срещите ни с хората, с които се сближаваме.

" Всъщност, може би всичко е обвързвано между тях още от мига на своя произход с невероятна мощ, която към момента сме неспособни да проумеем ", показват създателите. " Или пък нещата имат напълно просто математическо или биологично пояснение ", допълват те. 

Друг случай, за който описват : Британските близнаци Джон и Артър Мауфорт живеели на към 130 км разстояние. Вечерта на 22 май 1975 година двамата почувствали остра болежка в гърдите. Семейството на всеки от тях не знаело за казуса на другия. Двамата били откарани в обособени лечебни заведения и почти едновременно умряли от сърдечен удар скоро, откакто пристигнали.

Ето и още странни съвпадения от историята на света, представени с изключение на от „ Дейли Мейл “ и от уеб страницата Oddee и Wikipedia. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР