Една съдбовна нощ всичко се променя… След див ученически купон

...
Една съдбовна нощ всичко се променя… След див ученически купон
Коментари Харесай

Еротика и ревност се преплитат в страстната история на една гимназиална любов

Една съдбовна нощ всичко се променя… След див училищен ваучър красивата тийнейджърка Ейва се озовава в гората – сама, объркана и поругана. Случката се трансформира в контузия освен за тялото, само че и за душeвността ѝ. Превръща се обаче и в упоритост – да превъзмогне страданието, да преодолее срама и да подреди живота си.

Месеци по-късно Ейва най-накрая е подготвена да се завърне в учебно заведение. Само че към този момент нищо няма да бъде същото. Въпреки че е жертва, тя не получава състрадание. Не получава поддръжка. Посрещат я упреци и обвинявания. Сякаш целият свят е против нея.

Тогава в ръцете ѝ се озовава едно писмо. От скришен почитател, който е част от известния момчешки хайлайф на гимназията. Скоро това ще докара до буйна връзка, в която възприятията ще изригнат в океан от секс, ревнивост и подозрение. Похотта обаче няма да бъде единственото оръжие на Ейва. За нея похотта ще е единствено началото…

Снимка: Сиела  Еротика и ревнивост се преплитат в буйната история на една гимназиална обич

„ Скъпа Ейва “ е разказ, който не се срами да премине границите. Не се бои от табуто и не се изчервява от еротиката. Напротив – провокира ги и им се отдава. Пробужда първичните инстинкти и възбужда мръсните мечти. „ Скъпа Ейва “ е разказ, който ще прелъсти читателите и ще направи лятото още по-горещо.

Бестселърът на известната авторка Илса Мадън-Милс се чака да се появи на 16 август във всички книжарници в превод на Цветана Генчева, а дръзкото оформление на корицата е дело на дизайнерката Фиделия Косева.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР