Една рокля, избрана от абитуриентка в САЩ, разбуни духовете в

...
Една рокля, избрана от абитуриентка в САЩ, разбуни духовете в
Коментари Харесай

Абитуриентка разбуни духовете в мрежата с роклята, която избра

Една рокля, определена от абитуриентка в Съединени американски щати, разбуни духовете в обществената мрежа Twitter.

18-годишната Кезая провокираха сериозна дискусия измежду потребителите на обществената мрежа, откакто разгласява фотоси от завършването си, на които сподели тоалета си.

Потребители разясняват, че роклята, която Кезая е избрала е обичайната за китайската просвета. Тя се назовава ципао и е знак на женствеността и независимост за китайките.

"Тази одежда се възприема като знак на женската независимост, а освен като красива дреха ", написа потребителят Лам, който акцентира, че се гордее със своята просвета.

Думите на Лам провокираха огромен спор под фотосите на Кезая. Някои от коментиращите даже изрекоха мнение, че младото момиче би трябвало да изтрие фотосите. Кезая обаче, не се вслушва в думите им.



18-годишната въпреки всичко не резервира безмълвие, а отговори на всички, които считат, че тя наскърбява цяла една просвета. "До всички отрицателно коментиращи. Не съм желала да обидя китайската просвета. Аз демонстрирам своето почитание. Няма да изтрия обявата си, тъй като не съм направила нищо неприятно, с изключение на да покажа любовта си към културата. Това е рокля… и е красива ", показа Кезая.

А вие какво мислите за избора на абитуриентката?

PROM pic.twitter.com/gsJ0LtsCmP
— Keziah (@daumkeziah) April 22, 2018
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР