Една прекрасна госпожа. Тя, по думите на самият Бойко Борисов,

...
Една прекрасна госпожа. Тя, по думите на самият Бойко Борисов,
Коментари Харесай

Борисов и прекрасната госпожа Х.

Една прелестна госпожа. Тя, по думите на самият Бойко Борисов, е направила фотосите на стаята и шкафчето в дума му. Тази госпожа, сподели още той, от президента Румен Радев и неговото обграждане, с цел да го " сготви ". Подготвяно е години наред, сподели още министър председателят.
Какво значи " години наред " е прекомерно забавно. Съветът е да си представяме невероятна история. Някъде към 2016-2017 имало една госпожа, която била прелестна. Скоро откакто спечелил президентските избори против друга прелестна госпожа - Цецка Цачева, Румен Радев решил, че преди да разедини нацията, би трябвало да сплоти Бойко Борисов с прелестната госпожа. От тяхното обединяване щяло да излезе отлично разцепление години по-късно. Обединявали се, каквото се обединявали, и най-после назрял точният миг. Снимките изгряли във всички медии и с анимационен смях прелестната госпожа и президентът чествали огромната победа на чаша шампанско в президенството. 
Но пораждат няколко основателни питания.
1) Например: Борисов първо твърдеше, че няма нищо общо със записите, а към този момент твърди, че си взел записка като го записват нелегално - на Николай Слатински.
2) Също: Как по този начин министър председателят твърди, че са го снимали до момента в който го няма, а в това време е сниман по какъв начин спи на леглото - на журналиста Стоян Тончев. И дали няма с лекост президентът да осъди Борисов за клюка? 
3) Трето: добре, то че беше ясно, че е прелестна госпожа, беше, само че какъв е отговорът за записите и за шкафчето? Прекрасната госпожа е влезнала в джеймс-радев-бондски сюжет, само че нейното интимно присъединяване в живота на премиера е едно, а сниманото и записаното напълно друго. Второто е от голяма важност. 
Докато няма отговори на тези въпроси, ще се наложи да сглобим цялата картина. Сглобяването, във версията на премиера, разказва приказен сюжет, в който президентът просто го подпуква от заран до вечер по най-пъклени комшийско-битови способи. Лети и облита с дрон къщата в Банкя. Инструктира прелестни госпожици и ги образова на обезчестяване и шпионаж. Излиза с вдигнат пестник от президенството и със слогана разединението прави силата - наподобява би трябвало да се сплоти да вземем за пример с прокуратурата и въоръжената акция в президенството. Ако министър председателят в действителност е прав, Радев би трябвало да е талант на конспирацията. Но допускам, че Борисов просто би могъл, както допусна Стоян Тончев, да се трансформира в наказан за клюка човек. Няма да е за първи път, прочее. 
 
Автор: Райко Байчев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР