„Една постановка от художествената самодейност” – така депутатът от ГЕРБ

...
„Една постановка от художествената самодейност” – така депутатът от ГЕРБ
Коментари Харесай

Димитър Главчев: Мотивите за вота са художествена самодейност

„ Една режисура от художествената самодейност” – по този начин депутатът от ГЕРБ и някогашен ръководител на Народното събрание Димитър Главчев дефинира вота на съмнение против държавното управление поради неуспех в областта на сигурността, импортиран от Българска социалистическа партия.

В студиото на „ Тази сутрин” той разяснява, че и у депутатите от левицата е липсвало предпочитание да разясняват претекстовете, тъй като не са професионално издържани. „ Там няма кой знае какви експерти по тематиката. Има доста положителни публицисти – Тома Томов, Елена Йончева, Сашо Симов, кой от тях спонсориран от страната, кой – не”, добави той.
Дебатите по вота на съмнение – единствено час и половина (ОБЗОР) Словесните престрелки се придвижиха в коридорите, Веселин Марешки и депутатите му бойкотираха и запълваха дупки във Варна
И продължи: „ Имаше разгром в тяхната си партия и ето какви са резултатите – липсват експерти по вътрешен ред и сигурност, по вътрешен ред и сигурност – Михаил Миков, Янаки Стоилов, Атанас Мерджанов, Ангелов Найденов, те нямаше да оставят по този начин да протече един вот”.

Той уточни, че дейностите на левицата сега целят само дискредитиране на европредседателството.
Георги Свиленски: Мотивите на вота не престават да се пишат и със стрелбата против Перата По време на дебатите нито един министър не стана да се отбрани и да опровергае обвиняванията и това към този момент е победа, разгласи депутатът от Българска социалистическа партия
Според него Българска социалистическа партия като обществена партия е по-логично да търси избор на съмнение поради, да вземем за пример, митингите на майките на деца с увреждания. Главчев въпреки всичко призна, че проблеми със системата на Министерство на вътрешните работи има и те са видни.

Той не разяснява възможни рокади в държавното управление, като означи, че „ в пълномощията на министър-председателя е да избира своя екип”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР