Една пикантна история предизвика истинска истерия в социалните медии в

...
Една пикантна история предизвика истинска истерия в социалните медии в
Коментари Харесай

Кой ухапа Бионсе?

Една пикантна история провокира същинска нервност в обществените медии в Съединени американски щати. Всички се питат: " Кой ухапа Бионсе? "

Става въпрос за следното: В една декемврийска вечер, някой, чието име остава незнайно към този миг, дръзва да захапе певицата Бионсе. И то по лицето.

Ясно е, че става въпрос за актриса. В мрежата се появиха спекулации, че нападателната жена е Гуинет Полтроу, която несъмнено съобщи, че няма нищо общо с случая. Има доста други догатки, измежду които Дженифър Лорънс, или Сара Фостър, само че естествено всички отхвърлят.

 Снимка 320420

Актрисата Тифани Хадиш популяризира историята в изявление за GQ. Случката е от празненство след концерт на Джей Зи в Ингълууд на 22 декември. На купона бил целият всемирски хайлайф в лицето на Риана, Джеймс Франко, Френч Монтана, Куин Латифа, Пи Диди, Сара Фостър, Джен Майер и доста други звезди.

Въпросната дама се е държала безобразно на празненството, направила забележка на Хадиш да спре да танцува, флиртувала искрено с домакина Джей Зи, и в последна сметка ухапала Бионсе по лицето.

Певицата е била повече от възмутена. Тя e удостоверила за срамната преживелица пред Хадиш, като е декларирала, че дамата била дрогирана. Бионсе обаче запазила успокоение и сама помолила историята да не се раздухва, тъй като нападателката й по принцип не била такава, само че очевидно в съответната вечер е злоупотребила със неразрешени вещества.

Случката обаче доби голяма известност и от през вчерашния ден милиони почитатели в обществените медии се питат: " Кой ухапа Бионсе? "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР