Една от звездите на Левски Холмар Ейолфсон се завърна след

...
Една от звездите на Левски Холмар Ейолфсон се завърна след
Коментари Харесай

Холмар Ейолфсон: Искам с Левски да свалим Лудогорец от пиедестала

Една от звездите на Левски Холмар Ейолфсон се завърна след 10-месечно лекуване на травма в коляното. Исландецът към този момент е изцяло възобновен и си върна титулярното място в сърцето на защитата на " сините ".

Защитникът даде изявление пред медиите в родината си Исландия, в което приказва за столичния гранд и компликациите, до момента в който бе с контузия.

" Беше тежко и имах потребност от доста психическа мощ по дългия път. Багодаря на Роберт Магнусон - рехабилитатор и кондиционен треньор, който беше с мен от самото начало и се грижеше добре за мен. Благодарение на него се върнах по-силен.

В момента се борим с Лудогорец за първото място. Съперникът има най-хубавия тим и най-голямата група играчи, а сега води с 4 точки пред нас в класирането. Ние обаче имаме вяра, че в един миг ще стартират да губят. Предимството на Лудогорец е в ширината на състава. Този отбор играе всяка година в Европа, продава скъпо футболистите си. Затова се укрепва добре преди всеки сезон.

Аз обаче се усещам добре в Левски. Имам контракт и за идващото състезание. Затова съм фокусиран само върху изявите си с отбора и по какъв начин да ставам по-добър. Искам да свалим Лудогорец от пиедестала и да стана първенец с Левски. След това ще би трябвало деликатно да възнамерявам идващите стъпки в кариерата си, тъй като към този момент влизам в такава възраст ", съобщи исландецът. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР