Една от звездите на женския национален отбор по футбол на

...
Една от звездите на женския национален отбор по футбол на
Коментари Харесай

Звезда на САЩ влезе в дискусия с Доналд Тръмп

Една от звездите на женския народен тим по футбол на Съединени американски щати - Меган Рапино, влезе в задочна полемика с президента на страната Доналд Тръмп. Рапино, която означи два гола при успеха с 2:1 над Испания в 1/8-финалите, отговори много жестоко на въпрос дали ще отиде в Белия дом, в случай че бъде поканена от Тръмп.
Q: “Are you excited about going to the White House?”
Megan Rapinoe: “We’re not going to the fucking White House.”
pic.twitter.com/HO0Qh1AF97
— Mona Eltahawy (@monaeltahawy) June 25, 2019
" Няма да отида в шибания Бял дом. Дори нямам доверие, че ще ни поканят ", отговори Рапино, която счита Тръмп за расист, сексист и като цяло неприятен човек.

В типичния си жанр президентът на Съединени американски щати отношение по тематиката със серия изявления в Туитър.

" Всички тимове обичат да идват в Белия дом. Аз съм огромен почитател на женския футбол и тима ни, само че Меган би трябвало първо да завоюва, а по-късно да приказва. Свършете си работата! Все още не сме я канили, само че в този момент към този момент наложително ще я поканим без значение от резултата.

Тя не би трябвало да демонстрира пренебрежение към страната, Белия дом и нашия байрак, отчитайки колщо доста е направено за нея и тима. Дотук Съединени американски щати се показва прелестно на международното ", написа Тръмп. Съперник на Съединени американски щати на 1/4-финалите е тима на домакините от Франция, като мачът е на " Парк де Пренс " и е предстоящ с голям интерес. Билет за мача на черната борса доближи галактическите 11 000 $.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР