Една от звездите на женската НБА Ейжа Дур е само

...
Една от звездите на женската НБА Ейжа Дур е само
Коментари Харесай

Звезда от НБА с потресаващ разказ за битката й с COVID-19

Една от звездите на женската НБА Ейжа Дур е единствено на 23 години, само че кариерата ѝ е пред сериозна въпросителна. Коронавирусът я застига на 8 юни 2020 година и 8 месеца по-късно тя към момента се бори с заболяването. В трагична изповед баскетболистката на Луисвил Кардиналс споделя с какво се е сблъскала, какво е претърпяла и за какво може да не играе баскетбол.

" Животът ми се промени изцяло на 8 юни - денят, в който бях диагностицирана с COVID-19. По време на заболяването си изгубих съвсем 15 кг. Имах тежки признаци. Не можех да вдишвам, кашлях кръв. Болката в белите дробове беше необикновено мощна. Усещането беше като че ли някой с дълъг нож непрестанно пронизва дробовете ми. Събуждах се през нощта, отивах в тоалетната и повръщах'', сподля Дур, представена от Гонг.

''Лекарите към момента не ми разрешават да играя баскетбол. Забранено ми е каквото и да е физическо натоварване, защото това може да докара до утежняване. Този метод на живот е доста сложен, въпреки че съм привикнала да превъзмогвам какви ли не трудности. Но се веселя, че мога да опиша историята си на други хора. Това е огромно тестване и аз ще продължа да се боря ", добавя Ейжа Дур.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР