Една от звездите на Благоевград в областта на спорта Валери

...
Една от звездите на Благоевград в областта на спорта Валери
Коментари Харесай

Благоевградчанинът Валери Маринов с втора награда на спортен форум

Една от звездите на Благоевград в региона на спорта Валери Маринов донесе нова премия за града си. Младият мъж, който е консуматор на обществената услуга предпазено жилище " Струма " в града, взе участие в Световните летни игри на Спешъл Олимпикс в Абу Даби, от където завоюва четвърто място в отборното съревнование по боче, дружно с партньорката си Елена Илиева.
Елена също е консуматор на услугата и е от село Крушари, в региона, като дружно с Маринов демонстрираха в какъв синхрон играят и по какъв начин дружно могат да завоюват отличие от сходна международна големина.
Само няколко дни по-рано, благоевградчанинът още веднъж зарадва града си, като завоюва бронзов орден по боче.
Маринов беше изпратен тържествено за Абу Даби от кмета на града - доктор Атанас Камбитов. Той пожела доста триумф и шанс на съграждани си и му подари състезателен екип, маратонки и националния байрак и байрак с тотема на Благоевград. Световните игри завършват през днешния ден. Те се стремят да насърчат участниците в единение и обич към спорта за хора с интелектуални усложнения. Инициативата е необятно поддръжка от хора и организации от целия свят и следи с доста огромен интерес.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР