Една от знаковите водещи на Би Ти Ви и рубриката

...
Една от знаковите водещи на Би Ти Ви и рубриката
Коментари Харесай

Биляна Гавазова вдига сватба с Тодор след четири години отлагане

Една от знаковите водещи на Би Ти Ви и рубриката „ Чети етикета “ Биляна Гавазова ще мине под венчилото, разбра HotArena.

Журналистката и мъжът й Тодор възнамеряват най-сетне да се врекат във безконечна честност. Щастливото събитие е замислено за идната година , като по всяка възможност ще се състои през лятото, когато красивата водеща ще е в отмора. Гавазова обаче не замисля обилна гала със стотици посетители, изобилен кетъринг и лъскава декорация, писа „ Галерия “.

С мъжа й избират по-скромно празненство, на което да се забавляват с най-близките им родственици и другари, надалеч от камери и любопитни погледи.

За разлика от множеството дами, Гавазова не е в трепетно очакване на сватбата и счита, че формалният автограф не е значим, с цел да е сигурна в любовта на Тодор. Всъщност той пада на колене пред нея още преди четири години.

По това време двамата тъкмо са разбрали, че ще стават родители и бъдещият баща взема решение, че е редно да предложи брак на обичаната си.

Биляна с наслада приема, само че изрично отхвърля това да се случи преди раждането на бебето. В края на пролетта се ражда бебето, само че грижите към новороденото още веднъж отсрочват сватбения ваучър.

През 2016-а журналистката се върна на работа и с Пламен си купиха нов дом, който трябваше да обзаведат. Тази година са решили, че към този момент стават за смях с отлагането на брака и по тази причина следващата година би трябвало да осъществят тази стъпка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР