Една от златните медалистки по софтбол от олимпийските игри в

...
Една от златните медалистки по софтбол от олимпийските игри в
Коментари Харесай

Смениха медала на олимпийска шампионка, след като японски кмет го захапа

Една от златните медалистки по софтбол от олимпийските игри в Токио ще получи нов орден, откакто нейният беше... захапан.

От Международния олимпийски комитет реагираха, откакто в обществените мрежи се появи видео от срещата сред кмета на Нагоя - Такаши Кавамура, и шампионката от националния отбор на Япония Миу Гото. Градоначалникът приветства своята гостенка, която му даде оценката си. Едва ли обаче някой е очаквал, че Кавамура ще смъкна маската си и ще впие зъби в златото.

Стотици възмутени почитатели обявиха, че кметът е работил неразумно и е пренебрегнал всички ограничения за ограничение на разпространяването на ковид. В Япония към момента не е отпаднало изключителното състояние поради високия брой инфектирани. В такива условия се организираха и олимпийските игри.

Самият Кавамура се извини за постъпката си на специфична конференция. Той декларирал, че е опетнил името на града и е работил неуважително в наличието на Гото, като съжали и, че я е попитал дали има сантиментална връзка, което се смята за надълбоко персонална информация.


Кметът даже предложил да заплати разноските по връчването на нов орден на шампионката от отбора на Япония, който победи Съединени американски щати с 2:0 на финала.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР