Една от водещите солистки на Музикалния театър - Еделина Кънева,

...
Една от водещите солистки на Музикалния театър - Еделина Кънева,
Коментари Харесай

Еделина Кънева пее с всичките си мъже в Музикалния театър

Една от водещите солистки на Музикалния спектакъл - Еделина Кънева, ще означи 30 години на неговата сцена с концерта " Всичките мои мъже ". Примата кани своите фенове на 23 ноември от 19 ч. на концерта-спектакъл в Музикалния спектакъл, научи ДУМА от София Стойчева, пиар на НМТ. " Посвещавам моя юбилеен концерт на партньорството, споделя известната певица. В един подобен концерт човек излива душата си, а пред очите на хората минава целият му живот. "

Еделина Кънева ще бъде на сцената с партньорите-мъже, с които е пяла най-вече на сцената на Музикалния спектакъл - Марчо Апостолов, Александър Мутафчийски, Пеньо Пирозов, Христо Сарафов и Богомил Спиров. Специални посетители на концерта са другите й театрални сътрудници от последните години - Орлин Горанов, Орлин Павлов и Тончо Токмакчиев.

На концерта ще звучат арии и дуети от оперетите " Веселата вдовица " и " Графиня Марица ", в които Еделина Кънева прави коронните си функции. Тя ще покаже и необятното амплоа, в което се изявява на сцената - освен оперета и опера, само че и мюзикъл, джаз и поп. Ще прозвучат фамозни дуети от мюзикъли, измежду които " Уестсайдска история ", както и джаз и поп дуети, написани особено за Еделина Кънева и нейните сътрудници на сцената.

Участват солисти, хор и оркестър на Музикалния спектакъл с диригент Юли Дамянов. Гост-диригент е Любомир Денев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР