Една от водещите издателски компании у нас - Сиела Норма

...
Една от водещите издателски компании у нас - Сиела Норма
Коментари Харесай

Сиела става собственик на една от най-големите книжни борси у нас

Една от водещите издателски компании у нас - " Сиела Норма " АД, ще бъде новият притежател на книжната борса " Искър " в София, която е измежду най-големите в страната. Това излиза наяве от публично известие на купувача за договорката, която е била подписана на 19 юни.

Сградата на книжната борса се намира на столичния бул. " Искърско шосе " в квартал " Дружба ". Тя разполага с търговски и офис площи, както и със хранилища, които се отдават чартърен. Там се обитават близо 50 от огромните издателства и търговци на книжния пазар в България.

Сред наемателите в постройката са издателствата " Просвета ", " Кръгозор " и Enthusiast, както и дистрибуторите на книги " БГкнига " и " Сиела ".

" Сиела Норма " АД развива активността си от 35 години, като компанията има издателска активност и верига книжарници, само че има и направление за разработка на софтуерни артикули. В днешния си тип сдружението е основано след обединяването на две компании - " Сиела Софт енд Пъблишинг " и " Норма ".

Втората е една от най-старите софтуерни компании у нас, която е основана през 1985 година. През 2010 година " Сиела " я придобива.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР