Една от внучките на Чарли Чаплин - Виктория, вдъхнови трио

...
Една от внучките на Чарли Чаплин - Виктория, вдъхнови трио
Коментари Харесай

Внучка на Чарли Чаплин вдъхнови трио Плачкови

Една от внучките на Чарли Чаплин - Виктория, въодушеви трио "Плачкови " за основаването на неповторимия авторски театър "Ла комедия " ( "La Comedia "). Представлението, което може да бъде забелязано на сцената на Нов спектакъл НДК на 20, 27 и 29 септември, е микс от музика, танц, нямо кино, пантомима, циркови номера, комплицирана акробатика и комедия дел арте. Алина и Стефан Плачкови дружно със сина им Саша комбинират по забавен и неповторим метод доста и разнообразни артистични умения.
"Ла комедия " е добре забъркана примес от комизъм, непринудена подигравка и искрено смешни житейски обстановки. В основата на всичко е историята на жена, която бленува за огромната сцена, за Холивуд, и в съня си сбъдва своите фантазии. В края на пътя към щастието обаче схваща същински скъпите неща от живота, които спектакълът демонстрира по вълнуващ и занимателен метод, на инат на суетата от прожекторите и устрема към популярност на лирическата героиня.
Семейство Плачкови години наред се изявяват на едни от най-големите театрални и циркови подиуми в над 50 страни по света. Техният взаимен персонален и професионален живот стартира малко след персоналната среща на Стефан с Папа Йоан Павел II, който го благословил, като гледал зрелище на цирк "Балкански ". Отскоро сполучливото артистично дуо живее в България и се среща с родната аудитория посредством спектакъла "Ла Комедия ".

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР