Една от версиите за причината за смъртта на 39-те души

...
Една от версиите за причината за смъртта на 39-те души
Коментари Харесай

Смразяваща версия за смъртта на 39-имата в камиона ковчег от България СНИМКИ

Една от версиите за повода за гибелта на 39-те души в камиона „ Скания “, дошъл във Англия от България, е заледяване до гибел, оповестява „ Дейли Мейл “.

Както БЛИЦ заяви, от полицията обясниха, че камионът е влезнал на острова от пристанище Холихед в Уелс като евентуално преди този момент е дошъл с ферибот от Ирландия.



В Холихед камионът е влезнал в събота, което значи, че е доста евентуално да е прокиснал цели четири дни в Грейс, където беше открит, преди някой да осведоми управляващите.

Както БЛИЦ заяви, към този момент няма изясненост даже кой пръв е повикал колите за спешна помощ, пристигнали на мястото .

Смята се, че вътрешността на камиона може да е била замразена до минус 25градуса по Целзий.

Ричард Бърнет, изпълнителен шеф на транспортна асоциация, изяснява, че в случай че камионът е бил замразен, изискванията вътре биха били „ безусловно ужасяващи “ и биха умъртвили всеки човек много бързо.



„ Било е мрачно. Ако хладилникът е бил включен, е било извънредно студено.

Единственото място за вървене до тоалетна е било в задната част на ремаркето. Можете да си визиите, в случай че са били там с дни, че е имало фекалии и урина “, показва той.

Според осведомени, камионът най-вероятно е напуснал континентална Европа през Шербур или Роскоф във Франция, след което е дошъл в Рослър в Ирландия и е траял по пътя към Дъблин.

Някои настояват, че камионът е дошъл в Белфаст и оттова е траял към Дъблин. От Дъблин с ферибот е стигнал до Холихед, след което се е озовал в Грейс, източно от Лондон.



На място са изпратени пет коли за спешна помощ, екип за реагиране при съществуване на рискови субстанции и въздушна кола за спешна помощ. Забелязани са и коли на Червения кръст, оповестява „ Скай нюз “.

В следствието към този момент са се присъединили и чиновници на Националната престъпна организация.

Превод и редакция: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР