Една от тях беше и поп фолк изпълнителката Преслава, която

...
Една от тях беше и поп фолк изпълнителката Преслава, която
Коментари Харесай

Няма Прошка! Бандитите Удариха И Симона Загорова!

Една от тях беше и поп фолк изпълнителката Преслава, която след доста опити съумя да си върне остарелия профил.

Симона също направила опит да си върне остарелия профил в обществената мрежа, само че не е имала шанса на Преслава, излиза наяве от обявата в новия й профил.

В него дъщерята на Глория написа, че това не я тормози изключително. Тя не мисли да се стресира поради един профил и няма никакво желание да се поддава на изнудване или тормоз.

„ Здравейте! Това е новият ми профил в Инстаграм, за жалост, остарелият ми беше хакнат и макар всички старания не успяхме да го върнем! Не мисля да се поддавам на непотребен тормоз, изнудване или подкупи! “, написа Симона в новия си Инстаграм профил.

Певицата се пробва да си върне почитателите и моли всички да споделят новия й профил. „ Ще съм ви доста признателна, в случай че споделите профила ми на стори, с цел да доближи до повече хора! Последователите в остарелия ми профил бяха 50 000, уповавам се скоро да достигнем тази цифра и тук! Благодаря! Последвайте ме: @simonazagorovamusic “, написа още Симона.

Певицата споделя също, че е подготвила изненада на своите почитатели, а точно нова ария. „ Всички хубави неща занапред предстоят!!! Очаквайте новата ми ария „ АМАЗОНКА “ мноооого скоро!!! “, написа Симона.

Засега новият профил на изпълнителката е събрал едвам 721 почитатели, а Симона е разгласила в него три фрагмента от новата си ария. Последователите на дъщерята на Глория обаче последователно се усилват. Поп фолк изпълнителката също поддържа щерка си и показа новия й Инстаграм профил в стори, с цел да може Симона по-бързо да доближи 50 000 почитатели, а за какво не и повече.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР