Една от темите на разговора между двамата премиери е подготвянето

...
Една от темите на разговора между двамата премиери е подготвянето
Коментари Харесай

Бсп Изчакаха Понеделник Сутрин, За Да Нанесат Съкрушителния Удар! Има Доказателства, От Правителството Са Знаели За Скандалната

Една от тематиките на диалога сред двамата министър председатели е подготвянето на пазаруването на ЧЕЗ

Знаело се, че процедурата върви, че „ Енерго Про “ е отпаднало “, уточни той.

Второто доказателство, съгласно него, е оставката на Теменужка Петкова. „ Министърът на енергетиката си подаде оставката – в четвъртък избухна абсурда, в петък сутринта след парламентарния надзор ненадейно хвърли оставка. Защо? Не може да е единствено за какво е другарка с купувачката “, сподели Зарков.

„ Съмненията съществуват със или без оставка. Не може 12 часа след експлоадирането на абсурда министърът да твърди, че не знае нищо “, добави той.

Коментирайки думи на премиера, Зарков уточни: „ 2005 година са продадени 65% от ЕРП-тата. 2009 година държавното управление на Бойко Борисов продава останалите 33% “.

„ Неприемлива е постановката, че страната ни няма нищо общо с тази договорка. Това е методът, по който България се ръководи – посредством сламени хора “, сподели социалистът.

Според него, няма по какъв начин ДАНС да не се е занимавала със договорката.

„ Държавата има право, без да се нарушават правилата на пазарната стопанска система, да се намеси като състезател “, сподели Зарков. „ Без да се разкрие чии са тези ползи, тази договорка не трябва да се случва “, счита той.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР