Една от темите днес в разговорите с ИТН ще е

...
Една от темите днес в разговорите с ИТН ще е
Коментари Харесай

Партиите не са стигнали до министри, още говорили за експертни политики

Една от тематиките през днешния ден в диалозите с Има Такъв Народ ще е енергетика и растящите цени на ток, вода, парно , разгласи Мая Манолова от " Изправи се. БГ. Ние идваме " в Народното събрание през днешния ден. Ще се търси поддръжка , да се преразгледат цените на тока и парното поради законови промени.

Манолова е безапелационна, че диалозите сред партиите към момента са на експертно равнище , а не за имена на министри и личен състав.

Йордан Цонев от Движение за права и свободи и Виктория Василева от Има Такъв Народ изрично отхвърлиха да издадат каквото и да е от диалозите сред партиите.

Иначе Мая Манолова изясни по отношение на техните оферти, че в Комисията по проверката ще предложи тематиката " енергетика " да прегледа положението на другите енергийни сдружения - НЕК, БЕХ, ЕРП-та и топлофикациите.

" Притеснени сме от столичната топлофикация в края на предходната седмица от избора на реализатор на инсталацията за изгаряне на отпадък , до момента в който жителите стачкуват, Следствен отдел към окръжна прокуратура си е завършила социална поръчка за 300 млн. лв., определен е изпълнителят с най-висока цена. Не е учудващо, че в контракта за предплатено заплащане - 20% от сумата или 60 млн.лв. отпътуват към компания, близка на Следствен отдел към окръжна прокуратура, неразбираемо по какъв начин е спечелила поръчката ", разясни Манолова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР