Една от сватбите на годината със сигурност бе тази на

...
Една от сватбите на годината със сигурност бе тази на
Коментари Харесай

След сватбата накъде? Тина и Миро за събитието, притесненията и животът след заветното "да"

Една от сватбите на годината сигурно бе тази на Тина и Миро от " Един за различен ". Всъщност събитието е повече от чакано, защото е отлагано два пъти - първият път поради проблеми с хотела, в който е трябвало да бъде, а по-късно и поради пандемията.

И по този начин, сватбата към този момент е минало, а Тина и Миро описват, че всичко е минало като момент. Пред камерите на NOVA двамата описаха, че всичко терзания са изчезнали в деня на събитието, а на тяхно място са се настанили удоволствието, щастието и насладата. Всичко това се случило просто като си споделили, че това е техният ден и би трябвало да се забавляват.

Виж още: Когато банският ти е прекомерно дребен: Симона със секси провокация от морето 

Сватбата обаче не предходна без проблеми - единствено седмица преди нея се оказало, че две от шаферките и един от шаферите са с Коронавирус. Така отпаднали трима от най-близките хора за Тина и Миро, както и техните фамилии. Така всички останали терзания отпаднали, а двамата си поискали единствено всички да са здрави и да дойдат на сватбата им.

Виж още: Провокация, скандал и висока цена: Андреа означи 15 година на сцената по чудноват метод

Сред гостите на събитието били и много от двойките от " Един за различен ". Тина и Миро признават, че няма двойка, с която да не са се чули най-малко един път след края на шоуто. Младоженците пък си помогнали финансово за сватбата с подаръка, който Тяни и Иво им направиха - спечелилите взеха решение да разделят премията си с тях. Така с плануваните за сватбата пари Тина и Миро ще си купят жилище в Англия.

Виж още: Анита на Рачков обра точките с една фотография, театралничи до първокласна кола

И по този начин - какво следва за двамата? Те се прибират в Англия, където не престават да живеят и работят. В ход е организация на медения месец, който ще бъде на някой топъл и другоземен остров. В околните проекти участва и този за правоприемник. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР