Eдна от специалните изненади на Фестивала Лятно Кино в Квартала

...
Eдна от специалните изненади на Фестивала Лятно Кино в Квартала
Коментари Харесай

Лятно Кино в Квартала с приятни изненади във Варна

Eдна от специфичните изненади на Фестивала " Лятно Кино в Квартала " тази година ще бъде гостуването на Яна Маринова. На 10 август 2018, в кв. " Чайка ", до бл.27 ще бъде прожектиран новият български филм " Привличане ".

Една от основните функции в този филм играе надарената актриса Яна Маринова, която е и продуцент на кино лентата. Всички нейни фенове ще могат да се снимат и да получат подпис. След прожекцията на кино лентата, актрисата ще отговори на всички въпроси на феновете.

Сюжетът на кино лентата раздира любовта на младата учителка по история Лора Ангелова (Яна Маринова) сред учебното заведение, което татко й е основал и предишното й на играч по спортни танци. Колегите й я почитат, а учениците – обожават. Всичко наподобява безоблачно до мига, когато директорският пост в гимназията е овакантен и Ангелова се оказва в директна конкуренция с амбициозната си и подла колежка Великова (Койна Русева).

Друга вест е включването във Фестивала на Кинематограф. Това е първата в България платформа, която търси и намира най-хубавите истории, разказани в късометражно кино и ги споделя по нови способи. Истории, които раздвижват страстите, предизвикат размисъл и стимулират духа. В уеб страницата kinematograf.bg могат да се гледат свободно над 750 кино лентата от над 60 страни, а организацията все по-активно спомага на българските кинотворци да доближават по-голяма аудитория.

Всяка вечер, от 20.30 ч, преди главния филлм, публиката ще може да се наслаждения на нови български късометражни заглавия.

Организаторите предлагат да заемете места пред екрана по-рано. Доведете другари, вземете си положителното въодушевление и нещо за сядане!

Проектът се организира с финансовата поддръжка на Фонд " Култура " към Община Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР