Една от психоложките на националния отбор по футбол - Лилия

...
Една от психоложките на националния отбор по футбол - Лилия
Коментари Харесай

Ни Ло захапа психоложките на БФС, след секс скандал

Една от психоложките на националния тим по футбол - Лилия Стефанова, отговори на нападките на плеймейтката Николета Лозанова.

Ни Ло качи в обществените мрежи колаж, показващ разликата сред българските и задграничните спортни психолози. Лозанова е половинка на вратаря на България - Николай Михайлов.

" Писа ми, че нашата визия въобще не кореспондирала с изпълняваната от нас служба. Като стайлинг и като обноски, каквото и да значи това. Но всеки знае, че тя е дамата с най-богат футболен опит в България. Само че ние, за разлика от нея, нямаме полов опит с играчите. Човек без никакво обучение, който непрекъснато се снима гол, да разяснява футбола, логика на психиката и нас, това е смешно. Защо тези нападки идват в този момент? Нашето предпочитание е да продължим работа с националите. Втрещена съм от тази обява на Николета и не виждам какво тъкмо иронизира.





Психолозите би трябвало да са амо мъже ли? По всички конвенции това е дискриминация и подсъдно. Николай Михайлов си идваше на груповите визити, а на Тодор Неделев не сме му видяли очите. Не е имало напрежение или спорове с Михайлов. Възможно е Николета да ревнува. Това, което се случва в човешката глава е широко. Всеки може да има някакви вътрешни спорове или комплекси. Очевидно тя претърпява нещо съществено ", сподели Стефанова пред в. " България Днес ".

Ни Ло не закъсня и свиреп оплю психоложката в Инсраграм.



 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР