Една от психоложките на националния отбор по футбол Лилия Стефанова

...
Една от психоложките на националния отбор по футбол Лилия Стефанова
Коментари Харесай

Психоложките на националите отговориха на нападките на Ни Ло

Една от психоложките на националния тим по футбол Лилия Стефанова отговори на нападките на плеймейтката Николета Лозанова. Стефанова и колежката й Кети Вандова станаха обект на насмешки от страна на Лозанова, която качи в обществените мрежи колаж, показващ разликата сред българските и задграничните спортни психолози. Пред “България Днес” Стефанова разкри, че е получила известия от Лозанова, която е половинка на вратаря Николай Михайлов.



“Писа ми, че нашата визия въобще не кореспондирала с изпълняваната от нас служба. Като стайлинг и като обноски, каквото и да значи това. Но всеки знае, че тя е дамата с най-богат футболен опит в България. Само че ние, за разлика от нея, нямаме полов опит с играчите. Човек без никакво обучение, който непрекъснато се снима гол, да разяснява футбола, логика на психиката и нас, това е смешно”, споделя Стефанова, която е приключила логика на психиката, национална сигурност, интернационална сигурности и психотерапия. “Защо тези нападки идват в този момент?

Нашето предпочитание е да продължим работа с националите. Втрещена съм от тази обява на Николета и не виждам какво тъкмо иронизира. Психолозите би трябвало да са единствено мъже ли? По всички конвенции това е дискриминация и подсъдно”, декларира още терапевтката на националите.

Нейната версия е, че Николета изпитва някаква ревнивост. “Николай Михайлов си идваше на груповите визити, а на Тодор Неделев не сме му видяли очите. Не е имало напрежение или спорове с Михайлов. Възможно е Николета да ревнува. Това, което се случва в човешката глава е широко. Всеки може да има някакви вътрешни спорове или комплекси. Очевидно тя претърпява нещо сериозно”, проучва Стефанова, която е безапелационна, че националите имат потребност от профилирана помощ изключително след тежката загуба от Англия с 0:6 в последния си мач от евроквалификациите.

фотоси:Спортал
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР