Една от причините тези автомобили да не са налични у

...
Една от причините тези автомобили да не са налични у
Коментари Харесай

Чисто нови автомобили за под 10 000 лв.

Една от аргументите тези коли да не са налични у нас е обвързаността ни с Европа и задължението ни да съблюдаваме избрани екологични правила и ограничения за сигурност при колите. Иначе по света се оферират забавни нови коли, цената на които е много по-ниска от най-евтиния нов автомобил у нас. Ето и някои от тях.
Renault Kwid  Чисто нови коли за под 10 000 лева


Компактният кросоувър Renault Kwid беше пуснат в продажба през 2015 година, с цел да даде на производителя водеща роля в свръхбюджетния авто сегмент. 2019 година донесе актуализация на модела, след което колата стана още по-интересна на външен тип. Въпреки че в действителност това не е кросоувър, а хечбек с пет порти, само че за 4 хиляди евро. Автомобилът е по-компактен от Dacia Sandero, само че и много по-евтин. В същото време пространството на салона може да побере петима възрастни. Двигателят е 0.8-литров с мощ 54 к.с.. Предлага се и еднолитров мотор с 68 коня. Трансмисиите са механична и автоматизирана, а най-евтиното Renault е оборудвано с мултимедийна система с 8-инчов екран с поддръжка на Apple CarPlay и Android Auto.

BAIC Changhe EV2  Чисто нови коли за под 10 000 лева

Китайските производители постоянно разполагат с налични коли за всеки усет. BAIC Changhe EV2 е електрическо транспортно средство, което притегли интереса на дребния и междинния бизнес бранш в много страни отвън Поднебесната страна. Моделът не е нов, защото е лицензирано копие на първото потомство Suzuki Wagon R, производството на което бе прекъснато преди 22 години. В Китай една такава кола коства към 4 100 евро. Базовата версия е оборудвана с батерия с мощ 8 kWh, само че батерия с мощ 10 kWh може да бъде конфигурирана против в допълнение зареждане. Тогава самостоятелният пробег се усилва до 100 км.
Suzuki S-Presso  Чисто нови коли за под 10 000 лева


Този модел е планиран да се конкурира със упоменатото нагоре Renault Kwid. Автомобилът има съвременен дизайн, само че е оборудван с дребни колела. Затова офроудът е най-добре да се заобикаля. Цената му е 4 300 евро. Под капака е инсталиран 1-литров мотор с мощ 68 к.с. и 90 Нм оптимален въртящ миг. Можете да изберете 5-степенна механична скоростна кутия или автоматизирана със същия брой предавки. Apple CarPlay и Andriod Auto също се поддържат от тази кола.
Renault Triber  Чисто нови коли за под 10 000 лева


За малко над 5 000 евро можете да получите прелестен необятен кросоувър с прелестен дизайн. Колата разполага с три реда седалки, които могат да побират 7 души. Triber е издигнат на удължена платформа Kwid, само че към момента не надвишава 4 м. За задачата се постанова да се жертва багажното поделение, от което са останали единствено 84 литра. Но можете да сгънете третия ред седалки и пространството ще се усили до 625 литра. Оборудването включва 8-инчов инфоразвлекателен екран, четири въздушни възглавници, камера за задно виждане, датчици за паркиране и ABS. 1-литровият мотор създава мощ от 71 к.с. и 96 Нм оптимален въртящ миг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР