Една от последните снимки на Мегз в социалните мрежи отново

...
Една от последните снимки на Мегз в социалните мрежи отново
Коментари Харесай

Феновете в шок: Бременна ли е Мегз СНИМКИ

Една от последните фотоси на Мегз в обществените мрежи още веднъж направи настояща тематиката бременна ли е брюнетката или не.

От фрагмента, на който скандалната дизайнерка, типично в собствен жанр, театралничи повече от предизвикателно - с мокра коса, червен маникюр и секси долни дрехи, е видно, че коремчето й е с една концепция по-обемно. Първата мисъл, несъмнено, е, че тя чака дете.

Разбира се, допустимо е просто да е напълняла малко, само че феновете й са по-склонни да мислят, че любимката им най-сетне е напът да сбъдне фантазията си да стане майка, защото познават питателните й привички, които не са по никакъв начин щадящи.

Риалити звездата се опита да пренасочи вниманието върху ефектните си червени нокти, обяснявайки по какъв начин в никакъв случай не е имала толкоз дълъг маникюр и това е една самобитна нейна стъпка по пътя към женствеността.

Доколко ноктите на Мегз обаче, са тези, които задържат вниманието, занапред ще излиза наяве в мрежата. Други тематики сигурно провокират по-голямо любознание, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР