Една от последните ролки, които Преслава си купи, струва цели

...
Една от последните ролки, които Преслава си купи, струва цели
Коментари Харесай

Преслава разхожда рокля за 5 бона

Една от последните ролки, които Преслава си купи, коства цели 5 бона, демонстрира инспекция на "България Днес “. Точната сума, която младата майка е броила е тъкмо 2694 евро.

Дрехата е на марката „ Балмен “. Преслава си я поръчала от уеб страницата на марката, защото у нас няма магазин, който да продава облекла на марката. Роклята е неповторима по рода си. Тя свети с кристално бродирани блестящи линии и рисунки. Роклята е без ръкави, с кръговиден врат и има цип на гърба. В уеб страницата на марката е разказана като мини рокля. Дрехата е една от най-продаваните хвалят се производителите.

Роклята крие прелестите на Преслава, тя няма никакво деколте. Певицата обожава новата си рокля и с нея посрещна новата 2019г. Преди да забременее, Преслава в никакъв случай не е вадила огромни суми за облекла. Тя разчиташе на семпли облекла, за разлика от Галена, която залага на резултата „ уоу “. Конкуренцията сред двете врагуващи певици очевидно продължава щом Преслава стартира да носи маркови и скъпи облекла, разясняват почитателите.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР