Една от пощенските станции в Загреб днес трябваше да бъде

...
Една от пощенските станции в Загреб днес трябваше да бъде
Коментари Харесай

Заразена жена отиде в пощата и когато си свърши работата, извика: „Имам корона, дезинфекцирайте всичко!“

Една от пощенските станции в Загреб през днешния ден трябваше да бъде затворена незабавно откакто инфектирана гражданка с ковид „ проникна “ в нея.

Клонът в хърватската столица беше затворен, откакто дамата, която се е тествала позитивно за ковид, влезе в него следобяд, споделиха епидемиолозите и прибавиха, че дамата е в самоизолация.

Жената пристигнала с плик с здравна документи и откакто свършила каквото й би трябвало, уведомила присъсващите, че е инфектирана с Covid-19.



„ Около 9:15 часа тази заран жена, инфектирана с ковид, която трябваше да бъде в самоизолация, пристигна в пощата, свърши работата си и по-късно сподели на всички, че е позитивно тествана с вируса и че би трябвало да дезинфекцират пощата.

След това затворихме пощата, изчакахме да пристигна епидемиолог, регистрирахме всички хора вътре и продължихме да следваме разпоредбите “, сподели Валентино Райкович, началник на Гражданска отбрана в Нов Загреб.

"Когато дезинфекцираме пощата, епидемиолозите ще видят какво ще вършат с хората, които са били вътре по това време, дали ще ги тестват или не ", добави Райкович.

От Хърватските пощи обявиха, че клонът е затворен заради превантивни аргументи и че управляващите са известени.

„ И по този начин, всички ограничения са подхванати превантивно за сигурността на нашите чиновници и жители “, обявиха от управлението пред медиите.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР