Една от популярните български плеймейтки се появи в сайт за

...
Една от популярните български плеймейтки се появи в сайт за
Коментари Харесай

Една от популярните български плеймейтки се появи в сайт за проститутки

 Една от известните български плеймейтки се появи в уебсайт за проститутки. Мис Силикон 2018 Анна-Мария Чернева лъсна в страницата за елитни компаньонки. Красавицата се изявява като актриса в сериала " София денонощно " и като телевизионна водеща в чалга канал.

В розовия портал redstreet.co.uk има профил с нейна фотография. Успоредно с това тя е основната героиня в горещо клипче. В него Чернева се разголва по долни дрехи и популяризира портала за компаньонки. Сайтът е новаторска платформа, която разрешава на клиентите да резервират дати за платени срещи с ВИП девойки. Услугата се предлага на територията на Англия.

В провокативните фрагменти Анна-Мария е облечена в суперкъса черна рокличка и сексапилен жартиер. Тя получава покана по телефона за среща в хотелска стая. Отговаря позитивно на офертата. След това се преоблича, като остава единствено по прашки и сутиен. Електронният бардак даже е разгласил дневник със фотография на Анна-Мария Чернева. В него тя е показана като полякиня.

" Аз съм на 22 и работя като детегледачка. От Полша съм, само че съм израснала в Нюкасъл. Преместих се в Лондон, когато бях на 17 години. Работя като компаньонка от няколко месеца ", написа във визитката под фотографията на Ани.

Източници на " България Днес " разкриват, че в същата еротична фотосесия на уеб страницата за проститутки е взела участие и друга родна силиконка. Това е Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова. Анна-Мария е била предпочетена поради по-мръснишкото си изражение в фрагментите. Очаква се скоро да лъсне и видеото с Норчето.

Репортер на " България Днес " опита да си поръча Анна-Мария Чернева за една нощ през чиновник на уеб страницата redstreet.co.uk. Оказа се, че това е невероятно.

" Съжаляваме, само че тя не е в каталога ни. Просто е рекламно лице на нашата компания. ", увериха от сексплатформата. Тарифите на компаньонките в уеб страницата са много високи. За час девойките се оферират против възнаграждение от 200 до 700 английски лири, а за цяла нощ (9 часа) - сред 1990 и 2650 паунда.

Анна-Мария Чернева изрично отхвърли да е платена компаньонка. Мис Силикон 2018 призна, че е взела участие във въпросната фотосесия, само че не е знаела защо ще бъде употребена.

" Станала е някаква неточност. Не съм компаньонка. Един фотограф се обади през януари и искаше да създадем сесия. Плати хубави пари. Изобщо не съм схванала, че фотосите са за уебсайт за компаньонки ", обясни Ани.

" Ужасно е, че пишат сходни неща за мен. Може даже да ги осъждам. Ще отида при юрист, когато се върна от отмора, тъй като в този момент не желая да си скапвам морето ", отсече плеймейтката. В момента тя се пече по плажовете на Слънчев бряг.

Силиконовата брюнетка Анна-Мария люби неприятно момче. Тя забърса един от тарторите в агитката на " Левски " Тодор Грудов, по-популярен като Теди Хитлера.

Двамата са дружно от предходната година. Един от най-татуираните футболни почитатели у нас и сексапилната плеймейтка са бясно хлътнали.

Хитлера е на 35 години и се изявява като боксьор в клуб " Левски София - Запад ". От известно време той разпява агитката в бранш " Б " по време на мачовете на " сините ". 10 години по-младата от него Анна-Мария бе една от финалистките в еротичния конкурс " Мис Плеймейт " през 2017 година.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР